vijest

0

Pištolj uperen u facu i pljačka: Bivši veznjak Juventusa jedva izvukao živu glavu

30.10.2019 13:18 | Germanijak

Bogati i slavni, među njima i sportaši, česte su mete pljačkaša.

Veličina slova A A A

Bivši vezni igrač Juventusa i talijanske reprezentacije Claudio Marchisio u svom je torinskom domu zajedno sa suprugom opljačkan, pod prijetnjom vatrenim oružjem.

Za četvoricom maskiranih počinitelja policija još traga, a nemio događaj se odvio oko 21:30 u utorak taman kad su se Marchisio i supruga spremali na izlazak iz kuće u torinskom naselju Vinovo, gdje se inače nalazi i Juventusov kamp.

Maskirani kriminalci paru su zaprijetili da će ih ubiti ako im ne uruče sav nakit i novac koji imaju u kući, što je i učinjeno. Supruga Roberta je ostala u šoku, a Claudio je odmah zvao organe reda i mira koji su istog trena organizirali potjeru i poslala ekipu za očevid u dom Marchisijevih.

Mediji predviđaju da je pred torinskom policijom jako težak posao s obzirom da su razbojnici bili maskirani, a nisu ih uspjeli uhvatiti netom po okončanju razbojstva.

Claudio Marchisio 2008. je iz Empolija prešao u Staru damu, gdje je proveo puno desetljeće. 2018. potpisao je za Zenit iz St. Petersburga, a ovog se ljeta sa 33 godine, uslijed komplikacija s ozljedama, umirovio.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

Eros s onoga svijeta

Ima brzinu, dribling i znanje za igranje u nekoj od lige petice, ali njegova arogancija i indiferentnost...

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka