vijest

0

Perišić prizeman: Respektiramo Nigeriju

13.06.2018 17:20 | Germanijak

Lijevi krilni igrač najavio je subotnji susret.

Veličina slova A A A

Svjetsko prvenstvo počinje sutra utakmicom domaćina Rusije i Saudijske Arabije, a Hrvatska otvara u subotu dvobojem protiv Nigerije. Tri su dana do tog susreta, a danas je pred novinare u hrvatskom kampu stao Ivan Perišić, lijevo krivo milanskog Intera od kojeg se očekuje eksplozija u formi na Mundijalu.

˝Nadam se velikom turniru, pripremne utakmice ništa ne znače ako ne napravimo značajniji rezultat ovdje. Ne bih rekao da je ovo posljednja šansa ove generacije, mislim da ćemo imati još barem jednu. U Francuskoj nam je falio faktor sreće, bili smo odlični protiv Portugala i ispali. Ovdje je sve super, imamo odlične uvjete i jedva čekamo Nigeriju˝ - počeo je Perišić svoju izjavu, pa nastavio u sličnom tonu:

˝Pobjeda će nam dati samopouzdanje i bit će nam lakše kasnije. Nigerija je ekipa koja se uvijek plasira na Svjetsko prvenstvo. Respektiramo ih, ali dat ćemo sve od sebe da ih pobijedimo. Nisam bitan ja, nije bitan pojedinac, nego je važna cijela ekipa˝.

Perišić za reprezentaciju ima već 64 nastupa uz 18 postignutih golova i sigurno je jedan od veterana momčadi, a nalazi se i u najboljoj fazi svoje karijere s 29 godina na leđima. Iako mu je forma krajem sezone bila u padu zabio je Senegalu u Osijeku i očekujemo ga na visokoj razini baš kao i na Euru u Francuskoj.

Lijevi krilni igrač tamo je bio naše najjače oružje, a ako bude igrao tako i u Rusiji Hrvatska bi mogla jako daleko. Za Perišića ovo sigurno nije posljednje veliko natjecanje kako je i sam rekao, ali mora igrati za druge kojima je ovo sigurno posljednja prilika.

(Foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka