vijest

0

Perez bez odštete krade Barceloninog dragulja i dovodi ga na Santiago Bernabeu

19.05.2017 16:17 | Germanijak

Predsjednik Reala ima pakleni plan…

Veličina slova A A A

Kako danas izvještava španjolski nogometni portal Don Balon, predsjednik Reala Florentino Perez razradio je još jedan novi plan kada je riječ o dovođenju pojačanja u Kraljevski klub.

I to kakav!

Španjolski novinari tvrde kako je Perez „bacio oko“ na Jordija Mboulu, 18-godišnjeg Barceloninog wunderkinda. Mboulu je trenutno najvrjedniji mladi igrač Barcelone. Međutim, Mboulu aktualni ugovor istječe 2018. godine, a prema informacija s kojima raspo0lažu španjolski novinari, mladi talent ga nipošto ne želi produžiti. Razlog je navodno taj što Mboula, s obzirom na trenutnu situaciju u klubu, na Camp Nou ne vidi svijetlu budućnost koja će biti obilježena trofejima…

Naravno, Real nije jedini klub koji prati mladog igrača kojeg će na ljeto biti moguće dovesti bez odštete, ali Kraljevski klub, tvrde španjolski novinari, za godinu dana trebao bi biti prvi izbor. S druge strane, u pitanju je u upozorenje u Barceloni koja bi, ako ne uvede reda u svlačionicu i rad kluba, mogla izgubiti status poželjne destinacije.

(Foto: Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka