vijest

0

Ozil ponovno navukao na sebe bijes Arsenalovih navijača

21.04.2020 13:55 | Germanijak/I.G.

Odlazak je neminovan.

Veličina slova A A A

Već smo ranije izvjestili da su nogometaši Arsenala pristali na smanjenje mjesečne plaće od 12.5% za cijelu ovu kalendarsku godinu, a jedan od najzaslužnijih za nagovor igrača bio je trener Mikel Arteta. On je 'preokrenuo volju' svlačionice, a treba dodati kako će igračima Gunnersa cjelokupna plaća biti vraćena ukoliko se kvalificiraju za Ligu prvaka te će dobiti i dodatan bonus od sto tisuća funti ponaosob. Ukoliko izbore Europsku ligu, vratit će im se 7.5% od spomenutih 12.5%.

Međutim, španjolski strateg nije uspio nagovoriti trojicu od 27 igrača u profesionalnom kadru Topnika. Jedan od tri nezadovoljnika je i Mesut Ozil koji nije pristao na smanjenje svoje plaće od gotovo 400 tisuća eura tjedno.

Njemački kreatiavac je odbio ovu ponudu uprave londonskog velikana jer navodno želi da "rezanje ne bude trajno" nego da mu se novac, kao i ostalim suigračima, vrati kad se budu stekli uvjeti da se nastavi sezona. Ako bi se igralo tijekom lipnja i srpnja, Ozil bi zahtijevao da mu se isplati puna plaća za te mjesece.

S obzirom da je 31-gdišnji ofenzivac već imao problema s navijačima koji su mu zamjerali sebičnost i nedovoljno zalaganje na travnjaku, sada bi se ponovno mogao naći na udaru svite s Emiratesa.

Ipak, treba napomenuti, da je Ozil zasad samo odgodio odluku te se s vremenom može priključiti ostatku suigrača i pristati na smanjenje plaće, ali preko svog agenta je rekao da tek treba vidjeti kako će ova kriza utjecati na klub pa da tek onda može govoriti o smanjenju plaće.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka