vijest

0

Ovo je danas jedini sportski događaj u Hrvatskoj, evo gdje ga možete gledati

24.03.2020 14:12 | Germanijak

Završnica velikog turnira.

Veličina slova A A A

Kako su i najavili, Futsal Dinamo u narednim će danima nastaviti s objavljivanjem pozitivnog sadržaja, a među prvima od njih je završnica prvog Dinamovog online turnira u FIFA 20 koja je trebala biti odigrana u nedjelju, ali je zbog objektivnih razloga odgođena.

U borbi za naslov ostali su Bernard Čović, Filip Polčkinjić, Ivijan Svržnjak i Ivan Pandža. Prije nego što predstavimo ekipu sa završnice, napomenimo kako sedam Dinamovih predstavnika nije uspjelo stići do polufinala. Joško Budeč, Josip Purgar, Tomislav Špiljar i Tomislav Hercigonja izgubili su u prvom kolu, a Filip Novak, Andrija Vrcan i otkriće turnira Ajdin Ridžal, zapeli su u četvrtfinalu.

Čović je do polufinala stigao nakon dvije uvjerljive pobjede u prva dva kola (ukupna gol razlika 13:1) i minimalne pobjede protiv Filipa Novaka u četvrtfinalu (1:0).

„FIFA-u igram godinu dana. U preostale dvije utakmice idem po pobjedu. Tim Knežija-Srednjaci do kraja“, kratak i jasan bio je Čović.

Njegov suparnik u polufinalu bit će 20-godišnji Filip Polčkinjić koji je u prvom kolu sa 7:1 nadvisio Romana Tatarevića, zatim je u dvije utakmice (protiv Denisa Horvata i Maida Korića) slavio s 3:2 i došao do poluzavršnice.

„FIFA Ultimate Team sam počeo igrati 2015. godine, a do tada sam igrao PES. Od završnice očekujem zanimljive i teške utakmice te se nadam da ću otići do samoga kraja“, rekao je Filip.

Drugi polufinalni par bit će između Svržnjaka i Pandže koji su u četvrtfinalu izbacili naša dva predstavnika, a protiv naših igrača bili su uvjerljivi i u prvom kolu (Špiljar i Purgar). Svržnjak je tako nakon dvije uvjerljive pobjede, siguran bio i u četvrtfinalu te je s 4:0 nadvisio našeg Ridžala.

„FIFA-u sam počeo igrati prije četiri godine, na početku samo s prijateljima. No, od FIFA-e 19 igram i Ultimate Team. Ovi mi je prvi online FIFA turnir i drago mi je što sam došao do polufinala. Od završnice očekujem prije svega zabavu, a tko zna, možda na kraju i osvojim“, rekao je Svržnjak koji nakon tri utakmice ima gol-razliku 18:3.

Njegov suparnik bit će Ivan Pandža koji je bio siguran u prva dva kola, da bi u četvrt-finalu zlatnim golom, u ljepotici dosadašnjeg dijela turnira izbacio Vrcana s 4:3.

„FIFA-u igram već 10 godina, na početku sam igrao iz hobija i manje turnire iz zezancije, no u posljednje dvije godine počinjem sve više igrati Ultimate Team. Redovno imam između 21 i 24 pobjede, a za više mi trebaju bolji igrači. Vjerujem da bih uz nekog manjeg sponzora mogao doći i u Top 100. Na Dinamov online turnir sam se prijavio na nagovor najboljeg prijatelja, a cilj mi je, naravno, osvojiti ga“, rekao je Pandža.

Podsjetimo, utakmice završnice prenosit će se od 18 sati na našem YouTube kanalu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Futsal Dinamo)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka