vijest

0

Ova tri kluba zasad su ponudila barem 25 milijuna za Olma

10.08.2019 09:28 | Germanijak

Otkriveno o kome se radi.

Veličina slova A A A

Dinamo je riješio pitanje odlaska Dominika Livakovića prije nekoliko dana, kada je mladi golman potpisao novi ugovor i otklonio mogućnost odlaska u ovom prijelaznom roku. To se gotovo sigurno neće dogoditi s Danijem Olmom, za kojeg postoji golem interes iz cijele Europe. 

Modri navodno traže 40 milijuna eura, a kako Sportske novosti doznaju, zasad su poznata tri kluba koja su ponudila barem 25 milijuna eura, no nijedan nije išao previše iznad te cifre. 

Manchester United ponudio je najmanje, spomenutih 25 milijuna, dok su po tri više ponudili Everton i Bayern! S obzirom na to kako je u Engleskoj završio prijelazni rok, jasno je da su United i Everton ispali iz ove utrke, dok ćemo tek vidjeti hoće li Bavarci podebljati ponudu. 

Posljednjih je dana puno kritika na momčad Nike Kovača, koja je u napadačkom dijelu pretrpjela odlaske Robbena, Riberyja i Jamesa, a zasad nisu doveli nikoga. Propao im je i dolazak Leroya Sanea zbog teške ozljede koljena, taman u trenu kada su planirali probiti granicu od 100 milijuna eura za jednog igrača. Hoće li uslijed ovakvog raspleta sa zvijezdom Cityja povisiti ponudu za maksimirskog dragulja?

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka