vijest

0

Otkriveno kojih je pet igrača iz prvih 11 protiv Azerbajdžana nastupilo pod virozom

12.09.2019 08:29 | Germanijak/I.M.

Neke stvari sada su puno jasnije.

Veličina slova A A A

Četiri boda iz kvalifikacijskog dvomeča u Trnavi i Bakuu bio je cilj koji su ispred sebe zadali Zlatko Dalić i ekipa, naravno, napominjući da će ići po svih šest. Krenulo je odlično pobjedom od 4:0 protiv Slovačke, no 1:1 kod Azerbajdžana zakompliciralo je poziciju Vatrenih uoči nastavka kvalifikacija, iako smo konačno zasjeli na prvo mjesto.

Bilo je dosta kritika nakon što nismo uspjeli pobijediti usred Bakua, no vrlo brlo je procurila informacija kako su neki naši igrači imali problema s virozom. Povišena temperatura, trčkalica..sve je to mučilo čak petoricu iz prve postave, a sada je otkriveno i o kome se radi. 

Brozović, Lovren, Bartolec, Rebić i Barišić imali su spomenute probleme i sada je možda jasnije kako je Rebić bio golgeterski neraspoložen ili zašto se Brozoviću i Lovrenu dogodio mini-kiks kod primljenog gola, kada nisu skroz čvrsto i odlučno zatvorili prilaze golu Livakovića.

Ovo ujedno i objašnjava drastičan pad u igri u drugom poluvremenu, no opet se postavlja pitanje zašto je Dalić čekao s pprvom izmjenom do 75. minute? Bilo je očigledno da smo energetski pali i da je trebalo puno prije osvježiti postavu sa jednim ili dvojicom igrača, no što je tu je. 

Vjerujemo da će ovakav nesretan slijed okolnosti samo dodatno motivirati naše da pred krcatim Poljudom trasiraju put ka prolasku na EURO. 

(foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka