vijest

0

Otkriveno gdje Rakitić seli u siječnju

08.10.2019 15:54 | Germanijak

Navijači su ovacijama rekli svoje, no trener Valverde ima drugačije vizije.

Veličina slova A A A

Od početka sezone Ivan Rakitić je u nemilosti trenera Valverdea i minute dobiva na kapaljku. Sve je počelo sa pokušajima povratka Neymara u Blaugranu, kada je naš reprezentativac, po pisanju tamošnjih medija, trebao biti uključen u paket kojim bi se privoljelo gazde PSG-a na realizaciju transfera.

No, od toga na kraju nije bilo ništa, kao i ni od prelaska u Juventus, s kim ga se također povezivalo u ljetnom prijelaznom roku.

Navijači su na prošloj utakmici ovacijama dočekali Raketu prilikom ulaska u igru te su s tim dali do znanja Valverdeu što misle o njegovom postupanju prema hrvatskom reprezentativcu.

Međutim, prema pisanju portala Don Balon, transfer Ivana Rakitića u Juventus nije propao, već je prolongiran za siječanj. Navodno je sam veznjak zatražio selidbu u Torino te je zamolio vodstvo Barcelone da mu izađu u susret i smanje potraživanja, koja se trenutno procjenjuju na 40 milijuna eura, kako bi se transfer lakše realizirao.

Našeg reprezentativca ugovor s Barcom veže do lipnja 2021. godine, a potpis za Juventus bi mu vjerojatno bio zadnji veliki ugovor u karijeri.

Međutim, moramo naglasiti da je ovu informaciju plasirao Don Balon koji je sklon senzacionalizmu, a u skorašnje vrijeme će se pokazati koliko je ova informacija bila točna.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka