vijest

0

Osijek objavio kako napreduje gradnja stadiona, tribine se već naziru

31.03.2020 22:01 | Germanijak

Bit će to najmoderniji stadion u Hrvatskoj.

Veličina slova A A A

Usprkos pandemiji koronavirusa, radovi na novom stadionu Osijeka i dalje napreduju, a sada su ušli u fazu kada će stadion sve jasnije dobivati svoje konture. 

"Zasad se radi, mramor, kamen i željezo još su jači od korone, ali neka se samo jedan radnik zarazi, radovi se usporavaju ili staju", rekao je prije nekoliko dana Osijekov predsjednik Ivan Meštrović.

Osijek je danas na Facebook stranici objavio nekoliko najnovijih fotografija s gradilišta, a već su se počele i podizati tribine. Kada se izgradi, stadion će imati 12 tisuća mjesta i bit će u potpunosti natkriven. Igrači će imati luksuzne svlačionice sa saunama i bazenima.

"Znam da je bilo planirano da stadion bude gotov do kraja 2020. godine, ali ako budemo kasnili nekoliko mjeseci, zar će to biti važno? Pa ljudi umiru od ove bolesti. Važni su životi. Tako da nisam zabrinut zbog toga što bi izgradnja mogla kasniti. Sad ima puno važnijih stvari", dodao je Meštrović na pitanje oko rokova završetka. Uz to je naglasio kako izgradnja nije upitna zbog postojeće pandemije jer su financijska sredstva za stadion u potpunosti osigurana. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka