vijest

0

Osebujni veznjak podrijetlom iz Indonezije potpisao na novi ugovor s Goricom

04.10.2019 08:52 | Germanijak/I.A.S.

Njegov trener je u nekoliko navrata govorio kako je jako bitan u igri svoje momčadi

Veličina slova A A A

Zahvalni nizozemski veznjak Joey Suk potpisao je novi ugovor sa hrvatskim prvoligašem Goricom.  

U pratnji supruge Cansu Doğan i petogodišnje kćerkice Jayllin, Joey je stavio autogram na ugovor koji će ga s Goricom vezati do ljeta 2023. godine.

"Sretan sam ovdje, imamo kvalitetnu momčad, a klub konstantno raste i napreduje u svakom segmentu. Želim izboriti Europu s Goricom, nadam se da ćemo u tome uspjeti u razdoblju pred nama. Životom u Hrvatskoj zadovoljna je i moja obitelj, što mi je posebno važno, a kćerkica već i razumije hrvatski", rekao je Suk.

Za Goricu je do sada skupio ukupno 35 nastupa, a u listu strijelaca upisao se u šest navrata. Suk je standardni igrač u udarnih 11 te je njegova važnost za goričku momčad itekako velika. Riječ je o pravom, kako bi Englezi rekli, box to box veznjaku, koji se često nađe u završnici, ali je jednako tako uvijek prisutan kada treba pomoći svojoj obrani.

Za kraj dodajemo kako je u najjačem rangu nizozemskog nogometa skupio 75 nastupa, a u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio je dresove Go Ahead Eaglesa, Beerschota i NAC Brede prije nego li je u ljeto prošle godine stigao u Turopolje.

(foto:Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka