vijest

0

NY Times: Finale Lige prvaka u Lisabonu?

29.05.2020 22:03 | Germanijak/M.N.

Pandemija koronavirusa "otima" organizaciju Istanbulu.

Veličina slova A A A

Istanbul bi zbog koronavirusa mogao ostati bez domaćinstva finala Lige prvaka. Danima se piše i špekulira o tome da bi UEFA uskoro mogla donijeti odluku o premještanju utakmice iz najvećeg turskog grada negdje drugdje, no to još nije učinjeno.

Međutim, ugledni New York Times piše da je krovna europska nogometna organizacija već donijela odluku te da će se finale Lige prvaka igrati u Lisabonu pred praznim tribinama.

Glavno grad Portugala je uz Istanbul i bio jedini kandidat za utakmicu, ali je organizaciju dobio turski velegrad. No, zbog već spomenute pandemije koronavirusa oni navodno neće biti u mogućnosti organizirati susret tako da zadovoljava sve potrebne mjere.

Njemački mediji su pak objavili kako bi se finale moglo igrati u njihovoj zemlji, uglavnom konačna odluka će se donijeti na sjednici izvršnog odbora UEF-e koja je zakazana za 17. lipnja.

Očekuje se da se natjecanje nastavi 8. kolovoza sa neodigranim utakmicama osmine finala. Također, postoji opcija da se četvrtfinalna igraju na jednu utakmicu, a potom Final Four.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka