vijest

0

Novo - trenutačna Aircash uplata i isplata!

05.04.2020 09:01 | Germanijak

Preuzmite aplikaciju...

Veličina slova A A A

Trenutačno i samo jednim klikom uplatite na svoj Germania račun Aircash aplikacijom i A-bonom te odmah isplatite dobitak putem Aircash aplikacije na svim PBZ bankomatima, kioscima Tiska ili Ina benzinskim postajama diljem Hrvatske!

Koristite Aircash aplikaciju za trenutačnu uplatu sredstava na Germania račun. Uplaćivati možete od 0-24h svim Visa, Maestro i MasterCard karticama i gotovinom na bilo kojem kiosku Tiska ili INA benzinskoj postaji te primitkom od drugog korisnika. Kada koristite karticu, dovoljno je samo prvi puta upisati podatke, a kasnije sredstva uplaćujete samo jednim klikom.

Sredstva sa svog Germania računa možete trenutačno isplatiti na Aircash novčanik, a iz Aircash novčanika u gotovini:

  • Na bilo kojem PBZ bankomatu, samo s unosom koda iz aplikacije, bez kartice, bez naknade. Ne moraš uopće biti klijent PBZ-a
  • Na kiosku Tiska ili INA benzinskoj postaji.

Dovoljno je samo upisati iznos isplate u kunama i broj mobitela kojim ste registrirali Aircash aplikaciju i Vaša sredstva s Germania računa biti će trenutačno prebačena na Aircash novčanik.

Osim putem Aircash aplikacije, na svoj korisnički račun možete trenutačno uplatiti i A-bonom. Potrebno je samo upisati 16-znamenkasti kod s bona i sredstva će odmah biti raspoloživa za igru!

A-bon možete kupiti na svim benzinskim postajama (Ina, Petrol, Crodux, Lukoil, Tifon, AdriaOil), na svim kioscima (Tisak, iNovine) i na još mnogo drugih lokacija diljem Hrvatske (Plodine, Bakmaz, Bure, ...).

Preuzmi Aircash!

App Store

Google Play

(grafika: Vedran Duhaček)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka