vijest

0

Novi mega trio u NBA Ligi: Melo uskoro u novom klubu na Istoku

30.08.2019 12:06 | Germanijak/I.A.S

Ćaća se vraća.

Veličina slova A A A

Carmelo Anthony ipak nije rekao zadnju riječ kada se priča o košarci. Prama najnovijim informacijama uglednog The Athletica, njegovi nekadašnji suigrači iz reprezentacije SAD-a i godinama veliki protivnici Kyrie Irving i Kevin Durant nagovaraju upravu svojeg novog kluba da potpišu Mela.

Kako to obično biva, glavni igrači imaju dosta veliki utjecaj u izboru igrača te natjeravanju svog menadžmenta da „plešu kako oni sviraju“.

Netsi su praktički iz ničega postali velika i zanimljiva franšiza ovog ljeta nakon što su potpisali dvojicu prethodno spomenutih mega zvjezda, a nakon toga momčadi se pridružio još i DeAndre Jordan. Trojica All–Star igrača, Joe Harris koji je pobijedio na natjecanju u zabijanju trica i još nekoliko zanimljivih backup opcija kao što su LeVert, Dinwiddie i Allen pokazatelj su kako bi Netsi ove godine mogli biti itekako ozbiljan kandidat u borbi na naslov prvaka.

Dovođenjem Mela dobili bi još jednog fantastičnog scorera kao što je npr Kyrie Irving, ali Melo bi morao prihvatiti činjenicu kako će svoje minute dobivati puno manje nego prethodnih sezone te da će utakmice započinjati na klupi. U OKC-u i Houstonu, njegova dva posljednja kluba, nije imao prevelikih uspjeha pa se stoga našao na meti američke javnosti koja ga je ulovila na zub te ga okarakterizirala kako je upravo on najveći uzrok što obje momčadi nisu napravili veće uspjehe proteklih sezona.

Prije 15-ak dana Melo se priključio treninzima Netsa, o čemu ste već mogli čitat na Germanijaku:

Melo se prema nekim navodima trebao vratiti u američku košarkašku reprezentaciju, te kako bi mu to vrlo vjerojatno bio jedan od boljih poteza unazad nekoliko godina, ali od toga ipak neće biti ništa:

Prema zadnjim informacijama Melo bi sa Netsima mogao potpisati jednogodišnji veteranski minimalac, a hoće li se cijeli posao u konačnici ostvariti, vidjet ćemo u narednih nekoliko dana.

 

 

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka