vijest

0

Nizozemski klubovi bijesni zbog prekida prvenstva, spremaju se milijunske tužbe

01.05.2020 18:33 | Germanijak/M.N

Mnogi se ne mire s odlukom te najavljuju žalbe…

Veličina slova A A A

Nizozemska je zbog koronavirusa poput nekih zemalja odlučila ne riskirati već prekinuti tekuće prvenstvo, što nije najbolje sjelo pojedinim klubovima.

Naime, tamošnji premijer je zabranio veća javna okupljanja sve do 1. rujna, a to naravno uključuje i nogometne utakmice kako ne bi došlo do novog žarišta zaraze. Odlučeno je da neće biti proglašen prvak, a to je odluka s kojom su se složili do prekida lideri Ajax i AZ Alkmar, no neki klubovi žestoko negoduju.

Ponajprije se pobunio Utrecht, koji je ostao bez Europe, kao i nastupa u finalu Kupa, a po novom žalbe najavljuju i drugoligaši Cambuur Leuwaarden i De Graafschap, kojima je tom odlukom uskraćena promocija u najviši rang. Oba kluba će za zelenim stolom tražiti prolaz u viši rang, što bi ukoliko urodi plodom povećao broj prvoligaša naredne sezone sa 18 na 20 klubova, a ako dobiju negativan odgovor planiraju tužbe i potraživanja milijunskih odšteta.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

tagovi

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka