vijest

0

Nitko ne zna ništa o Leonardu, pa ni Gregg Popovich

16.04.2018 12:35 | Germanijak

Najbolji igrač Spurs vjerojatno više neće igrati ove sezone.

Veličina slova A A A

Što se točno događa s Kawhijem Leonardom i San Antonio Spursima? Na to pitanje vjerojatno nećemo nikada dobiti odgovor, ali očigledno je da odnosi nisu dobri. Leonard je ozlijeđen, nikako da zaliječi desnu nogu, a iako su ga u San Antoniju svojedobno proglasili spremnim za povratak treninzima, on je zatražio drugo liječničko mišljenje. I dobio ga.

Leonard se trenutno nalazi u New Yorku gdje je u procesu liječenja kojeg nije želio prekinuti čak ni zbog odlaska na prvu utakmicu playoffa između njegove momčadi i Golden Statea. Činjenica da nije s momčadi je naljutila glavne osobe u Spursima, pojavile su se već priče o mogućem tradeu ovog ljeta, a situaciju je dodatno zakomplicirao Gregg Popovich koji ne zna hoće li se Leonard vratiti tijekom ove sezone.

„To morate pitati Kawhija i njegove ljude. Trenutno su oni odlučili da on nije spreman, a mi ne možemo napraviti ništa dok oni to ne kažu. Tek tada možemo odlučiti što ćemo napraviti. On je trenutno u New Yorku gdje odrađuje svoju rehabilitaciju i pokušava biti zdrav““, rekao je Popovich američkim medijima.

(Foto: Action Images)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka