vijest

0

Nisu uspjeli dovesti Mandžu, ali zato su sada pred potpisom igrača Real Madrida

06.11.2019 08:56 | Germanijak/I.G.

Super Mario ih je odbio, ali on neće.

Veličina slova A A A

Minulo ljeto bilo je puno transfer trakavica, a jedna od najvećih bila je ona Marija Mandžukića koji na kraju nije nigdje otišao iz Juventusa. Super Mario je imao nekoliko ponuda s kojima je baratao, a najčešće se spominjala ona od katarskog kluba Al Rayyan.

Katarani su bili spremni dati basnoslovnu plaću hrvatskom napadaču, ali Mandžo je odlučio da i dalje želi igrati na najvišem nivou. Prema posljednjim informacijama, Mandžukić je najbliži Manchester Unitedu, a tim povodom uprava Al Rayyana morala se okrenuti novoj akviziciji.

Kako prenosi španjolska Cadena Ser, zamjenu za Mandžu pronašli su u Real Madridu. Prema njihovim napisima, Al Rayyan je već ušao u poodmaklu fazu pregovora s Marianom Diazom, napadačem koji nikako da dobije pravu priliku u dresu Los Blancosa po povratku iz Lyona prošle godine.

Dvije strane sastale su se u utorak poslijepodne, a Carrusel Confiential prenosi kako je dogovor moguć kroz vrlo brzo vrijeme, a to znači da bi 26-godišnji Dominikanac na zimu preselio u Katar i pritom dobio bolju plaću nego na Santiago Bernabeu.

Čeka se službena potvrda ove informacije.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka