vijest

0

Ništa od Wengera, Kovača mijenja trener kojem će se razveseliti Perišić

08.11.2019 21:34 | Germanijak

Kako će ovaj spoj funkcionirati?

Veličina slova A A A

Nakon što je Niko Kovač dobio otkaz s mjesta prvog trenera bavarskog giganta, traje potraga za njegovim nasljednikom. Arsene Wenger dugo je slovio kao prvi favorit za upražnjeno mjesto, ali danas je isplivao Jose Mourinho kao vodeći u borbi za užarenu klupu, javljaju brojni europski mediji.

Mourinho je bez angažmana od početka godine i otkaza u Manchester Unitedu, a u posljednje vrijeme aktivno uči njemački jezik, što je svakako zanimljiv indikator da ova priča nije samo pucanj u prazno. 

No, neće sve ići tako jednostavno jer je portugalski stručnjak pred Bayernove čelnike postavio nekoliko uvjeta bez čijeg ispunjavanja neće preuzeti momčad. Osim onih financijskih koji sigurno neće biti sitni, glavni je taj da želi ugovor na tri godine jer namjerava provesti potpunu rekonstrukciju momčadi.

Njegov dolazak u Bayern mogla bi biti dobra vijest za Ivana Perišića. Poznato je da ga je Mourinho želio u Manchester Unitedu, a sada, nakon Kovačeva odlaska, Perišićeva sudbina dosta je neizvjesna. Posudba mu istječe na kraju sezone, a vrlo je upitno hoće li ga njemački prvak otkupiti. 

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka