vijest

0

Nikola Vlašić proglašen za najboljeg tehničara ruske lige

04.08.2020 16:48 | Germanijak/M.N.

Hrvatski as je iza sebe portugalskog majstora Joao Maria.

Veličina slova A A A

Nikola Vlašić odradio je sjajnu sezonu u ruskom CSKA. Iako klub nije uspio izboriti Ligu prvaka, a pogotovo što su ostali predaleko od Zenita koji je uzeo naslov, no Niksi je svojim igrama zadovoljio struku  i opravdao uložen novac.

Prije par dana smo pisali kako je Vlašić proglašen za četvrtog igrača lige i najboljeg stranca, danas je  stiglo i statističko priznanje u kojem je hrvatski reprezentativac proglašen za najboljeg driblera lige.

Naime, Niksi je u cijeloj sezoni imao 63 posto uspješnih driblinga, 101 od 161, čime statistički predvodi ligu. Isti postotak je ostvario Joao Mario, veznjak Lokomotiva na posudbi iz Intera, ali je Portugalac taj postotak ostvario uz manji broj pokušaja, 62 od 100.

Vlašiću se odlazak u CSKA pokazao kao pun pogodak, no uskoro očekujemo iskorak u karijeri  igrača kojeg vidimo kao nosioca Vatrenih u post-Modrić eri.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Tatyana Makeyeva/Reuters)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka