vijest

0

Nepoznata Hrvatska - pogledajte s kojom postavom će Ante Čačić igrati protiv Čilea (GRAFIKA)

11.01.2017 09:18 | Germanijak

Hrvatska od 12:35 igra prvu utakmicu u 2017. godini.

Veličina slova A A A

China Cup su otvorile selekcije Islanda i Kine utakmicom koju su Islanđani pobijedili s 2:0. tako je reprezentacija koja je bila hit na Europskom prvenstvu u Francuskoj izborila finale ovog turnira, a svojeg će protivnika saznati danas kad se susreću Hrvatska i Čile.

O selekciji koju je Ante Čačić poveo na daleki istok puno toga je već rečeno. Kako se radi o terminu koji nije u službenom kalendaru FIFA-e, hrvatski izbornik nije mogao računati na najbolje igrače pa će nas u Kini zastupati mješovita selekcija HNL-a uz dodatak Ozobića i Datkovića.

Niti Čile nije stigao u najjačem sastavu, no ima u svom kadru nekolicinu poznatih imena i izbornik Čačić pripisuje mu ulogu blagog favorita: "Čile je u prednosti zbog ranijeg okupljanja i više treninga. Svakog protivnika treba poštovati, a Čile je dobro poznat u nogometnom svijetu“, prenose HNS-ove stranice izjavu hrvatskog izbornika.

Hrvatska će u današnju utakmicu najvjerojatnije ući s 4-2-3-1 formacijom. Kako donose Sportske novosti, na golu bi trebao biti Livaković, ispred njega će ordinirati Juranović, Datković, Filipović i Pivarić, središnji dvojac u veznom redu će biti Mišić i Antolić, trojac ofenzivnih veznjaka čine Šitum, Andrijašević i Ozobić, a u samom vrhu napada će igrati Perošević. Kapetan je Pivarić.

(Foto: Pixsell/LineUpBuilder)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka