vijest

0

Neočekivana ponuda iz Bundeslige, stiže 25 milijuna eura za zvijezdu Napolija

09.04.2020 08:10 | Germanijak

Ovaj transfer bio bi dosta veliko iznenađenje.

Veličina slova A A A

Je li došlo vrijeme za drugi pokušaj Arkadiusza Milika u Bundesligi? Obećana liga za brojne poljske igrače nije bila sretna za ovog sjajnog napadača. Još prije sedam godina za malo manje od tri milijuna eura kupuje za Bayer, no u Leverkusenu nije imao dobra iskustva. Štoviše, bila su užasna. 

Nijedan gol za prvu momčad Apotekara, potom neuspjela posudba u Augsburgu. Dugo je Milik tražio svoj nogometni proboj prije nego je reagirao Ajax i doveo za za 2,8 milijuna eura. A tamo eksplozija - 47 golova i 21 asistencija u 75 nastupa za Kopljanike i za 32 milijuna eura u ljeto 2016. ga kupuje Napoli.  

Od toga su prošle četiri godine. Milik nije imao niti sreće s ozljedama, ali generalni je dojam da nije ispunio očekivanja podno Vezuva. Nije ni razočarao, ali kao da se osjeća da klub i igrač nisu kompatibilni u mjeri koja je dovoljna da opravda visok ulog.

No, mogli bi već ovog ljeta u Napulju vratiti dobar dio uloženog. Schalke je navodno poslao ponudu tešku 25 milijuna eura da testira raspoloženje Aurelija de Laurentisa. To vjerojatno nije cifra na koju bi Napolitanci pristali, ali izvejsno jeda neće dobiti ni željenih 35 milijuna eura, koliko traže od Milana. 

Nijemci su dobro svjesni situacije u kojoj se Napoli nalazi. Miliku ugovor istječe na ljeto 2021, a kako ovog ljeta gotovo sigurno već gube Drisa Mertensa bez odštete, sličan epilog sa Poljakom bio bi katastrofalan udarac za njihov proračun. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka