vijest

0

Nazvao Messija štakorom kojem treba polomit noge, a sad će s njim dijeliti svlačionicu

07.08.2019 15:21 | Germanijak/M.N.

Neugodna situacija za novog stanovnika Camp Noua.

Veličina slova A A A

Junior Firpo je odigrao fenomenalnu sezonu u dresu Betisa i U21 reprezentacije Španjolske, što mu je donijelo transfer u Barcelonu vrijedan 30 milijuna eura.

Sjajni mladi bek Španjolske će svlačionicu dijeliti s jednim od najboljih igrača svih vremena, no u mladosti mu legendarni Argentinac i nije bio omiljena ličnost.

Naime, španjolski mediji su izvukli Tweetove tad 15-godišnjeg nogometaša dominikanskih korijena, u kojima i nije na najljepši način pisao o Messiju.  

 

 

Firpo je navodno nazivao Messija k*****im sinom te štakorom za kojeg moli da se povrijedi, slomi noge, a poželio je i da umre te prestane davati golove.

Objave je izvukao dnevni list AS, koji je tradicionalno naklonjen Realu pa i ne čudi što su jedva dočekali takvo što podijeliti s javnošću.

Nakon potpisao za Barcelonu u razgovoru za Mundo Deportivo, Firpo se naravno posuo s pepelom te se ispričao za svoj postupak.

„Govorio sam ružne stvari o Messiju s namjerom da ga zadirkujem. To je sve, dječje stvari. Događa se kad imate 15 godina, kad ste nepoznati te kad mislite da to neće ostaviti posljedice nekoliko godina kasnije“ – izjavio je novi lijevi bek Barcelone.

„Uvijek sam govorio da bez dileme Messiju treba dati Zlatnu loptu te da treba izmisliti drugu nagradu za ostale smrtnike te vidjeti tko je najviše zaslužuje“ – dodao je Firpo.

Koliko i dali mu je Argentinac zamjerio ili će mu oprostiti za nesmotrenosti iz mladosti, tek ćemo vidjeti.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka