vijest

0

Nazvali su ga iz Reala i rekli mu da ga žele, on im poručio: „Nemam vremena za gluposti“

27.03.2020 19:07 | Germanijak/I.A.S.

Birali su između njega i kasnijeg kapetana Manchester Uniteda, a jesu li pogodili odabirom – procijenite sami.

Veličina slova A A A

Sigurno se i sami sjećate nekih transfera za koje i dan danas nemožete vjerovati da su se uistinu dogodili. Naravno, oni vam posebno ostaju u pamćenju ako je vaš voljeni klub taj koji se odluči na neku čudnu kupovinu, a njih uistinu nije nedostajalo ako ste simpatizer kraljevskog kluba.

Upravo je takav transfer Juliena Fauberta, francuskog nogometaša koji je „preko noći“ zamijenio West Ham Real Madridom.

„Nazvao me netko i rekao kako je on zaposlenik Real Madrida i kako želi razgovarati samnom. Kako sam taman bio u autobusu jer smo putovali na utakmicu protiv Fulhama, rekao sam tom istom čovjeku kako nemam vremena za gluposti, a nakon toga sam poklopio. Nisam samo poklopio, već sam i zagasio telefon kako bih se koncentrirao na utakmicu, a cijeloj sitauciji nisam davao preveliku važnost“, rekao je Faubert u intervjuu za The Athletic.

„Nakon utakmice sam upalio mobitel, a onda – šok! 30 poruka i 50 propuštenih poziva! Nazvao sam svojeg agenta, on mi je potvrdio interes Reala i onda smo odmah otišli u hotel pored zračne luke gdje su čelnici Reala bili smješteni. Bio je posljednji dan prijelaznog roka pa se sve jako brzo dogodilo“, dodao je Francuz.

„Dogovorio sam posudbu s Realom, a kada sam došao u klupske prostorije West Hama, kapetan kluba, Mark Noble, rekao mi je kako ne želi razgovarati samnom jer sam ja sada igrač Reala, a to je kategorija iznad njega. Šalio se, naravno, a svi ostali igrači kada su me vidjeli samo su se počeli smijati“, prisjeća se Francuz.

Njegova posudba u Madridu bila je sve samo ne uspješna, a najpoznatija slika iz njegove madridske avanture ona je kada zatvorenih očiju sjedi na klupi kraljevske momčadi iako je njegova tadašnja momčad u tim trenucima igrala utakmicu:

„Nisam spavao, samo sam zatvorio oči na 30 sekundi. Predsjednik kluba mi je vjerovao kada sam mu to reako, ali me je upozorio da kada je netko član Reala da te tada kamere prate svake sekunde“, dodao je Faubert.

„Definitivno je to bilo jedno poučno iskustvo“, zaključio je Faubert.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka