vijest

0

Navijači PSG-a povlače drastičan potez zbog Neymara

13.09.2019 07:30 | Germanijak

Ne očekuju svi povratak brazilske zvijezde s jednakim raspoloženjem.

Veličina slova A A A

Neymar je cijelo ljeto pokušavao pobjeći iz Pariza, no na njegovu žalost nije uspio te je prisiljen igrati još najmanje polusezonu za aktualnog prvaka Francuske, a po svemu sudeći i do ljeta.

Brazilac je zbog ozljede propustio početak sezone, a očekuje se da bi ovaj vikend konačno trebao biti spreman te bi trebao zaigrati u dresu Svetaca na utakmicama protiv Strasbourga i Real Madrida.

Međutim, njegov povratak ne čekaju svi sa jednakim oduševljenjem, dapače, najvatreniji navijači PSG-a ga ne žele blizu stadiona, a ne u dresu omiljenog kluba.

Njegovo ponašanje za vrijeme ljetnog prijelaznog roka stvorilo je takvu odbojnost kod Ultrasa kluba da su se odlučili na najradikalnije mjere, a to je bojkot utakmica.

„Kako bi obranili svoju čast i neovisnost CUP planira bojkotirati utakmice sa Strasbourgom i Real Madridom“, prenosi dopis navijačke skupine RMC Sport.

 

 

No, to neće biti sve, navijači planiraju i raznim transparentima i protestima oko stadiona izraziti svoje mišljenje o po njima razmaženoj zvijezdi.

Čelnicima kluba se ove informacije nikako ne sviđaju i smatraju da bi postupci navijača mogli stvoriti negativni pritisak na momčad u nezgodnom trenutku te je za očekivati njihovu reakciju i pokušaj spašavanja situacije.

(foto: Reuters)

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka