vijest

0

Nakon što je izgubio nemoguće, Čilić i u paru s Đokovićem uzeo tek četiri gema

25.02.2020 18:06 | Germanijak/I.G.

Dan za zaborav.

Veličina slova A A A

Marin Čilić neće pamtiti po dobrom 25. veljače 2020. godine.

Osim toga što je to dan kada je i službeno zabilježena prva osoba zaražena koronavirusom (COVID-19) u njegovoj državi, hrvatski tenisač je ubilježio i dva poraza na ATP turniru u Dubaiju.

Prvo je u singlu Međugorac ispustio vodstvo od 1:0 u setovima te dvije meč lopte u drugom pri rezultatu 5:3 u gemovima. Također, imao je po dvije meč lopte i u odlučujućem trećem setu, ali mirnoću je – za razliku od inače – pokazao njegov današnji suparnik Benoit Paire.

Štoviše, u ovom ogledu kao da su igrači „zamijenili uloge“ – Čilić koji je inače puno mirniji i staloženiji, potpuno je izgubio živce. Psovao je, prvenstveno ljut na sebe, ali nije bilo pomoći, poraz je bio neminovan.

Nakon toga uslijedio je njegov ogled parova gdje je po prvi put na travnjak stao kao partner Novaku Đokoviću. Međutim, ponovno se pokazalo da majstori singla ne moraju ujedno biti i majstori doublea. Dapače, Marin i Novak uspjeli su uzeti tek četiri gema protiv prvih nositelja Rajeeva Rama i Joea Salisburya.

Rezultat je bio 6:2, 6:2, a ništa uspješniji nije bio ni Ivan Dodig koji je u paru sa Slovakom Filipom Polašekom poražen sa 6:4, 6:3 od Leandera Paesa i Matthewa Ebdena.

S druge strane, jedini uspješan danas bio je Nikola Mektić koji ej sa Wesleyem Koolhofom pobijedio braću Abdulrahmana i Faresa Al Janahij te će u četvrtfinalu igrati protiv četvrtih nositelja, Ravena Klaasena i Olivera Maracha.

(Foto: Reuters)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka