vijest

0

Novi slučajevi koronavirusa u tenisu, zaraženi Matej Šabanov i Tomislav Brkić

27.06.2020 14:53 | Germanijak

Nove loše vijesti.

Veličina slova A A A

Nakon što se potvrdilo da su koronavirusom zaraženi Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, Novak Đoković i Goran Ivanišević, stigla je potvrda da su ovim virusom zaražena još dva tenisača s naših prostora. 

Radi se o Mateju Šabanovu, hrvatskom tenisaču i Tomislavu Brkiću iz Bosne i Hercegovine. Obojica su zaražena na turniru Eastern Championship kojeg je u Beogradu organizirao Janko Tipsarević. 

"Nisam imao izraženih simptoma, bio sam malo malaksao. Dugo već igram parove, a u Beogradu sam igrao singl, i to prvi meč vrlo dug, tri sata, nekoliko mečeva... Jednu večer sam onda osjetio umor, otkazao sam taj meč i trebao sam ići kući kako bih se spremio za jedan turnir u Italiji s nagradnim fondom. Oni su tražili da se napravi test jer se mora kad se ulazi u zemlju,napravio sam ga u Mostaru i pokazalo se da sam pozitivan", rekao je Brkić za Sport Klub i dodao:

"Otkazao sam turnir i u samoizolaciji sam, ne mogu znati gdje sam se zarazio, bio sam u Beogradu dva tjedna, ne samo na tenisu koji je bio dobro organiziran, opet bih otišao. Sada se odlično ojsećam, osim što me malo grlo grebe kao da sam promukao. Javio sam svima koji su bili u kontaktu sa mnom da se testiraju."

(foto: Dino Stanin/Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka