vijest

64

NAJDUŽI NIZ Pogodi ishod utakmice Liverpool – Sevilla i osvoji vrijedne nagrade

13.09.2017 09:05 | Germanijak

I danas se igramo s utakmicom 1. kola Lige prvaka.

Veličina slova A A A

Barcelona je jučer pobijedila Juventus s uvjerljivih 3:o te je tako donio nove 'crtice' većini jučerašnjih igrača našeg nagradnog natječaja NAJDUŽI NIZ.

Popis trenutnih nizova i sva pravila ovog natjecanja potražite u drugom dijelu teksta, nakon fotografije.

I danas se igramo s utakmicom 1. kola Lige prvaka i to onom između Liverpoola i Seville.

Ako mislite da će Liverpool danas pobijediti u komentarima napišite „1“', ako mislite da će utakmica završiti neriješeno u komentarima upišite „X“ ili „0“, a ako vjerujete u pobjedu Seville, napišite „2“.

Još jednom podsjećamo kako komentare, odnosno predviđanja primamo samo na našoj stranici, ne i na Facebooku, a kako svi komentari moraju proći autorizaciju naših administratora, molimo vas za strpljenje jer se na objavu istih ponekad mora čekati nekoliko minuta. Utakmica Liverpool – Sevilla počinje u 20:45 sati, a mi vaše prognoze primamo do 20:44.

Inače, ova utakmica se nalazi i u super ponudi Germania Sport kladionice, a tečaj na pobjedu Liverpoola je 1,75. Ostale tečajeve u super ponudi pronađite OVDJE, a više od 300 različitih oklada na ovu utakmicu pronađite OVDJE, a na tom linku se možete i kladiti na utakmicu.

Ideja natjecanja NAJDUŽI NIZ je da se povezuje što veći niz točnih odgovora, a mi ćemo vas nagrađivati za 'okrugli' broj nizova – prva nagrada slijedi nakon niza od 5 pogođenih rezultata kada ćete dobiti vaučer u iznosu od 20 kuna za klađenje u Germania Sport kladionici. Nakon 10 pogođenih dobit ćete vaučer od 50 kuna, za niz od 20 pogođenih rezultata nagrada je vaučer od 100 kuna, a nakon toga, za svaki daljnji 'okrugli' niz (30, 40, 50…) dobit ćete bonus nagradu Germania Sport kladionice o kojoj ćete biti obaviješteni.

U ovoj igri sudjelovati mogu svi, ali u konkurenciju za nagrade ulaze samo punoljetne osobe registrirane na Germania Sport kladionici. Registracija je besplatna, a link za nju možete pronaći OVDJE. Svoje prognoze ostavljate u komentarima na tekstove objavljene na Germanijaku, a naši novinari će svakog dana, uz novi zadatak, objavljivati i tablice s trenutnim poretkom nizova.

U konkurenciju za nagradu će ući svi igrači koji će svoje prognoze ostaviti do početka odabranog sportskog događaja, a iako ćemo svakog dana nuditi novu utakmicu, igrači ne moraju svakog dana ostavljati svoje prognoze. Ako to zaboravite napraviti ili jednostavno niste sigurni koju bi prognozu na određeni događaj dali, vaš niz se ne poništava, odnosno ne vraća se na nulu. To se događa jedino u situaciji kada pogriješite u svojoj prognozi.

NOVO PRAVILO: Od ponedjeljka, 28. kolovoza kreće uveli smo pravilo po kojem svaki igrač mora sudjelovati u NAJDUŽEM NIZU barem jednom u dva tjedna. U protivnom će mu se nizovi poništiti.

Trenutačni nizovi:

3 – Ante Severinski

2 – Alen Pobrić, Andrej Šestak, Antonio Buhin, Bruno Slivar, Dario Sušec, Davor Hajak, Dominik Mitrović, Emil Kovačić, Emil Vranić, Ena Kovačić, Filip Šoštarić, Frane Jelić, Igor Vidović, Ivan Hruskar, Ivan Nakić, Ivan Novak, Ivan Peran, Josip Kadečka, Leon Marijanović, Luka Lažeta, Mario Peroković, Marko Terzić, Marko Tunuković, Martin Cindrić, Matija Rebić, Qendrim Shatri, Robert Ruhek, Sanja Kovačić, Saša Kadečka, Siniša Kovačić, Stefano Miljevac, Stjepan Velerajter, Tomislav Perković, Vinko Marić, Vinko Škoro, Zdravko Peharda

1 – Ana Slivar, Anđelina Huđ, Ante Antunović, Ante Nikolić, Božo Dragobratović, Damir Šostarić, Dario Novak, Davorin Gluhak, Duje Akrap, El Johman, Ivan Huđ, Jakov Karin, Josip Mohač, Josip Perkov, Juraj Putarek, Lovre Pedić, Luka Bujak, Ljiljana Šundov, Marin Augustinović, Mario Hrg, Marko Matić, Marko Mirković, Mateo Stanković, Milan Adžić, Milan Mažar, Patrik Knežević, Saša Šimić, Tomislav Hruškar, Tomislav Vuk, Tomo Bagarić, Zvonimir Vidović, Željko Mohač, Željko Pozder

(Foto: Action Images)

posljednji komentari64
prikaži sve

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka