vijest

59

NAJDUŽI NIZ Pogodi ishod utakmice Irska – Danska i osvoji vrijedne nagrade

14.11.2017 14:16 | Germanijak

Danas se igramo s utakmicom dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Veličina slova A A A

Švedska je jučer izborila remi kod Italije i tako ostavila mnoge igrače našeg nagradnog natječaja NAJDUŽI NIZ bez novih crtica.

Popis trenutnih nizova i sva pravila ovog natjecanja potražite u drugom dijelu teksta, nakon fotografije.

Danas se igramo s utakmicom dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji između Irske i Danske.

Ako mislite da će Švedska pobijediti, u komentarima napišite „1“', ako mislite da će utakmica završiti neriješenim rezultatom, upišite „X“ ili „0“, a ako vjerujete u pobjedu Italije, napišite „2“.

Još jednom podsjećamo kako komentare, odnosno predviđanja primamo samo na našoj stranici, ne i na Facebooku, a kako svi komentari moraju proći autorizaciju naših administratora, molimo vas za strpljenje jer se na objavu istih ponekad mora čekati nekoliko minuta. Početak utakmice Irska – Danska je u 20:45, a mi prognoze primamo do 20:44.

Inače, ova utakmica se nalazi u super ponudi Germania Sport kladionice, a tečaj na pobjedu obje momčadi je 3,00. Više od 300 različitih igara na ovoj utakmici pronađite OVDJE.

Ideja natjecanja NAJDUŽI NIZ je da se povezuje što veći niz točnih odgovora, a mi ćemo vas nagrađivati za 'okrugli' broj nizova – prva nagrada slijedi nakon niza od 5 pogođenih rezultata kada ćete dobiti vaučer u iznosu od 20 kuna za klađenje u Germania Sport kladionici. Nakon 10 pogođenih dobit ćete vaučer od 50 kuna, za niz od 20 pogođenih rezultata nagrada je vaučer od 100 kuna, a nakon toga, za svaki daljnji 'okrugli' niz (30, 40, 50…) dobit ćete bonus nagradu Germania Sport kladionice o kojoj ćete biti obaviješteni.

U ovoj igri sudjelovati mogu svi, ali u konkurenciju za nagrade ulaze samo punoljetne osobe registrirane na Germania Sport kladionici. Registracija je besplatna, a link za nju možete pronaći OVDJE. Svoje prognoze ostavljate u komentarima na tekstove objavljene na Germanijaku, a naši novinari će svakog dana, uz novi zadatak, objavljivati i tablice s trenutnim poretkom nizova.

U konkurenciju za nagradu će ući svi igrači koji će svoje prognoze ostaviti do početka odabranog sportskog događaja, a iako ćemo svakog dana nuditi novu utakmicu, igrači ne moraju svakog dana ostavljati svoje prognoze. Ako to zaboravite napraviti ili jednostavno niste sigurni koju bi prognozu na određeni događaj dali, vaš niz se ne poništava, odnosno ne vraća se na nulu. To se događa jedino u situaciji kada pogriješite u svojoj prognozi.

Svaki igrač mora barem jednom mjesečno, u svakom pojedinačnom mjesecu sudjelovati u NAJDUŽEM NIZU. U protivnom će mu se nizovi poništiti.

Trenutačni nizovi:

5 – Ivica Peroković

4 – Ante Severinski

2 – Božo Dragobratović, Dalibor Cafuk, Davorin Gluhak, Emil Vranić, Filip Ban, Marin Šalinović, Mario Stojaković, Marko Mirković, Marko Šućur, Predrag Bužanić, Qendrim Shatri, Tin Žaja

1 – Bruno Slivar, Daria Matić, Denis Balaško, Dominik Detić, Ivan Novak, Jakov Karin, Jasmin Dizdarević, Josip Perkov, Juraj Putarek, Jurica Putarek, Kristijan Đekemati, Krunoslav Eraković, Leon Marijanović, Luka Bujak, Luka Lažeta, Marin Tafra, Mario Krajnik, Marko Kadić, Martin Cindrić, Mate Prnjak, Matija Sabolić, Milan Resanović, Mirko Ikić, Mišo Krnjajić, Nikola Benko, Nikola Vučković, Saša Milosavljević, Siniša Škopić, Teo Balaban, Tomo Bagarić, Vedran Vukoja, Vladimir Astaloš, Vladimir Cindrić

(Foto: Action Images)

posljednji komentari59
prikaži sve

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka