vijest

19

NAJDUŽI NIZ Pogodi ishod utakmice Hrvatska - SAD i osvoji vrijedne nagrade

17.07.2017 11:25 | Germanijak

Kreće Svjetsko prvenstvo u vaterpolu.

Veličina slova A A A

Jučer smo u našem natjecanju NAJDUŽI NIZ podijelili prve nagrade i to dvojici igrača koji su prvi došli do 5 pogođenih rezultata u nizu, a danas smo dobili još 7 dobitnika. Oni su jučer pogodili kako će Roger Federer osvojiti Wimbledon i tako također došli do niza od 5 pogođenih rezultata.

Imena dobitnika novih nagrada, popis trenutnih nizove i sva pravila ovog natjecanja potražite u drugom dijelu teksta, nakon fotografije.

Danas kreće Svjetsko prvenstvo u vaterpolu, a naš današnji prijedlog odnosi se na utakmicu Hrvatska – SAD. No, kako smo prilično sigurni da će 'Barakude' upisati sigurnu pobjedu, onda smo odlučili postaviti hendikep i to na 3,5 gola.

> Barakude kreću na SP-u protiv Amerikanaca: Želimo dobro otvoriti turnir

Dakle, ako mislite da će Hrvatska pobijediti s 4 ili više pogodaka razlike, u komentare na ovaj tekst upišite „1“. Ako, pak, mislite da će Hrvatska pobijediti s najviše 3 gola razlike ili uopće neće upisati pobjedu, u komentare upišite „2“.

Podsjećamo kako komentare, odnosno predviđanja primamo samo na našoj stranici, ne i na Facebooku, a kako svi komentari moraju proći autorizaciju naših administratora, molimo vas za strpljenje jer se na objavu istih ponekad mora čekati nekoliko minuta. Utakmica Hrvatska – SAD počinje u 18:50 sati, a mi vaše prognoze primamo do 18:49.

Inače, utakmica SAD – Hrvatska nalazi se u super ponudi Germania Sport kladionice. Najbolje tečajeve na ovu utakmicu pronađite OVDJE, a pobjeda na 'Barakude' vrednuje se tečajem 1,25. Kompletnu razradu ponude na ovu utakmicu pronađite OVDJE.

Ideja natjecanja NAJDUŽI NIZ je da se povezuje što veći niz točnih odgovora, a mi ćemo vas nagrađivati za 'okrugli' broj nizova – prva nagrada slijedi nakon niza od 5 pogođenih rezultata kada ćete dobiti vaučer u iznosu od 20 kuna za klađenje u Germania Sport kladionici. Nakon 10 pogođenih dobit ćete vaučer od 50 kuna, za niz od 20 pogođenih rezultata nagrada je vaučer od 100 kuna, a nakon toga, za svaki daljnji 'okrugli' niz (30, 40, 50…) dobit ćete bonus nagradu Germania Sport kladionice o kojoj ćete biti obaviješteni.

U ovoj igri sudjelovati mogu svi, ali u konkurenciju za nagrade ulaze samo punoljetne osobe registrirane na Germania Sport kladionici. Registracija je besplatna, a link za nju možete pronaći OVDJE. Svoje prognoze ostavljate u komentarima na tekstove objavljene na Germanijaku, a naši novinari će svakog dana, uz novi zadatak, objavljivati i tablice s trenutnim poretkom nizova.

U konkurenciju za nagradu će ući svi igrači koji će svoje prognoze ostaviti do početka odabranog sportskog događaja, a iako ćemo svakog dana nuditi novu utakmicu, igrači ne moraju svakog dana ostavljati svoje prognoze. Ako to zaboravite napraviti ili jednostavno niste sigurni koju bi prognozu na određeni događaj dali, vaš niz se ne poništava, odnosno ne vraća se na nulu. To se događa jedino u situaciji kada pogriješite u svojoj prognozi.

Trenutačni nizovi:

6 – Alen Pobrić, Dominik Mitrović

5 – Antonija Milovac, Emil Kovačić, Nikola Balaško, Robert Ruhek, Sanja Kovačić, Siniša Kovačić, Stjepan Velerajter

4 – Josip Cmrečnjak, Josip Ukalović, Luka Stanušić, Vlado Trbara

3 – Davorin Gluhak, Domagoj Franceković, Domagoj Heđi, Ivica Ilišević, Vinko Marić, Zdravko Peharda

2 – Ivan Lalić, Matija Orešković

1 – Ante Severinski, Davor Hajak, Josip Švigelj, Kristijan Diebalo, Neno Nediljko Šitum, Nikola Mrkuš, Robert-Mirela Mršić, Saša Šimić, Tomislav Turčić, Tonći Barić, Tomislav Vuk

(Foto: Pixsell)

posljednji komentari19
Vinko M.

| 17.07.2017 18:02

Vinko Maric
1

prikaži sve

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka