vijest

48

NAJDUŽI NIZ Pogodi ishod utakmice Anadolu Efes – Real Madrid i osvoji vrijedne nagrade

12.10.2017 09:46 | Germanijak

Danas se igramo s utakmicom 1. kola košarkaške Eurolige.

Veličina slova A A A

Cedevita je jučer izgubila u 1. kolu Eurocupa te tako poništila mnoge nizove u našem nagradnom natječaju NAJDUŽI NIZ.

Popis trenutnih nizova i sva pravila ovog natjecanja potražite u drugom dijelu teksta, nakon fotografije.

Danas se igramo s utakmicom 1. kola košarkaške Eurolige između Anadolu Efesa i Real Madrida i to konačni ishod, nakon eventualnog produžetka ili više njih.

Ako mislite da će Efes pobijediti, u komentarima napišite „1“', a ako vjerujete u pobjedu Reala, napišite „2“.

Još jednom podsjećamo kako komentare, odnosno predviđanja primamo samo na našoj stranici, ne i na Facebooku, a kako svi komentari moraju proći autorizaciju naših administratora, molimo vas za strpljenje jer se na objavu istih ponekad mora čekati nekoliko minuta. Početak utakmice Anadolu Efes – Real Madrid je u 19:00, a mi prognoze primamo do 18:59.

Inače, ovaj meč nalazi se u super ponudi Germania Sport kladionice, a tečaj na pobjedu Reala je 1,60. Više od 70 različitih igara na ovoj utakmici pronađite OVDJE.

Ideja natjecanja NAJDUŽI NIZ je da se povezuje što veći niz točnih odgovora, a mi ćemo vas nagrađivati za 'okrugli' broj nizova – prva nagrada slijedi nakon niza od 5 pogođenih rezultata kada ćete dobiti vaučer u iznosu od 20 kuna za klađenje u Germania Sport kladionici. Nakon 10 pogođenih dobit ćete vaučer od 50 kuna, za niz od 20 pogođenih rezultata nagrada je vaučer od 100 kuna, a nakon toga, za svaki daljnji 'okrugli' niz (30, 40, 50…) dobit ćete bonus nagradu Germania Sport kladionice o kojoj ćete biti obaviješteni.

U ovoj igri sudjelovati mogu svi, ali u konkurenciju za nagrade ulaze samo punoljetne osobe registrirane na Germania Sport kladionici. Registracija je besplatna, a link za nju možete pronaći OVDJE. Svoje prognoze ostavljate u komentarima na tekstove objavljene na Germanijaku, a naši novinari će svakog dana, uz novi zadatak, objavljivati i tablice s trenutnim poretkom nizova.

U konkurenciju za nagradu će ući svi igrači koji će svoje prognoze ostaviti do početka odabranog sportskog događaja, a iako ćemo svakog dana nuditi novu utakmicu, igrači ne moraju svakog dana ostavljati svoje prognoze. Ako to zaboravite napraviti ili jednostavno niste sigurni koju bi prognozu na određeni događaj dali, vaš niz se ne poništava, odnosno ne vraća se na nulu. To se događa jedino u situaciji kada pogriješite u svojoj prognozi.

NOVO PRAVILO: Od ponedjeljka, 28. kolovoza kreće uveli smo pravilo po kojem svaki igrač mora sudjelovati u NAJDUŽEM NIZU barem jednom u dva tjedna. U protivnom će mu se nizovi poništiti. Ovo pravilo se primjenjuje od 11. rujna kada ćemo poništiti nizove svih igrača koji nisu odigrali niti jednom od 28. kolovoza.

Trenutačni nizovi:

8 – Vladimir Cindrić

6 – Bruno Slivar

5 – Dominik Mitrović, Emil Kovačić, Ena Kovačić, Ivan Husajina

4 – Ante Antunović, Domagoj Franceković, Mario Hrg, Mario Peroković, Marko Matić, Marko Tunuković, Martin Cindrić, Patrik Knežević, Petar Drača, Tomislav Agbaba, Tomislav Turčić

3 – Alen Žitnjak, David Suman, Denis Petrović, Hrvoje Komšić, Ivica Peroković, Matej Arambašić, Predrag Bužanić, Robert Ruhek

2 – Ana Vaci, Ante Nikolić, Ante Severinski, Damir Šostarić, Davor Hajak, Emilio Marinović, Josip Ukalović, Krunoslav Trtinjak, Luka Lažeta, Marijan Jerković, Marin Hiržin, Mario Krajnik, Mario Mihić, Tin Žaja, Vjekoslav Vaci

1 – Andro Gerić, Božo Dragobratović, Dalibor Cafuk, Dario Bačić, Davor Kečkeš, Davorin Gluhak, Denis Balaško, Dino Banovac, Duje Akrap, Ivan Hruskar, Ivan Novak, Jakov Karin, Jasmin Dizdarević, Josip Mohač, Jurica Putarek, Leon Marijanović, Marin Tafra, Mario Kučinac, Mateo Stanković, Mirko Ikić, Nikola Tepavčević, Patrik Vitasović, Saša Milosavljević, Tomo Bagarić

(Foto: Action Images)

posljednji komentari48
prikaži sve

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka