vijest

0

Na Bol stiže 15 igračica iz Topa 100

19.05.2017 08:11 | Germanijak

WTA Croatia Bol Open ove će godine ugostiti 15 tenisačica iz Topa 100.

Veličina slova A A A

Predstavljena je prva lista igračica ovogodišnjeg WTA Croatia Bol Open, koji će se održati od 5. do 11. lipnja na Bolu na Braču.

Među prijavljenim tenisačicama imamo njih 15 koje su trenutno rangirane u top 100 što je odlično za ovaj turnir, a posljednja prijavljena je 122. na WTA ljestvici. Turnir je dosta dobio i na međunarodnoj relevantnosti jer imamo ponajbolje igračice sa gotovo svih kontinenata“, rekao je direktor turnira Feliks Lukas, objavljeno je na službenim stranicama WTA Croatia Bol Opena.

Na Bol dolazi i najbolja afrička igračica, jedna od najvećih nada svjetskog tenisa, Ons Jaubeur.

Prva na listi je Amerikanka Catherine Bellis, 18-godišnjakinja koja će od sljedećeg tjedna biti najmlađa među TOP 50 tenisačica svijeta i trenutno je najmlađa tenisačica u top 100. Stiže nam i druga najbolja Kineskinja Saisai Zheng, zatim zvijezde latinoameričkog tenisa, a vraća nam se i prošlogodišnja pobjednica Mandy Minella“.

Domaćih igračica nema na listi ali za njih su rezervirane pozivnice. Najavljeno je da u Bol stižu Ajla Tomljanović i Petra Martić, dok će nastup Ane Konjuh ovisiti o postignutom rezultatu na Roland Garrosu.

Potvrđeno je i da će u nedjelju, 11. lipnja uoči finala, na centralnom terenu egzibicijski meč odigrati naša najbolja tenisačica u povijesti i izbornica Fed Cup reprezentacije Iva Majoli protiv Martine Hingis, točno nakon 20 godina od Ivinog osvajanja Roland Garrosa. 

(Foto: Action Images)

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka