vijest

0

Modrić ostavio loptu i primio se reketa: Što kažete na Lukin forhend? (VIDEO)

27.05.2019 18:47 | Germanijak

Hrvatska desetka ima talenta za više sportova.

Veličina slova A A A

Da je Luka Modrić najbolji nogometaš na svijetu, to svi znaju. Uostalom, dobio je i potvrdu na više razine, od struke preko nogometnih zaljubljenika, pa do kolega nogometaša. Međutim, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, krije još poneki talent u svom rukavu.

Čini se kako je veznjak Real Madrida ozbiljno shvatio humanitarni događaj "Gem, set, Hrvatska", koji će se 12. lipnja održati na zagrebačkoj Šalati, a koju organizira zaklada Marina Čilića. Naime, tamo će se skupiti brojni hrvatski sportaši na čelu sa tenisačima i nogometnim reprezentativcima poput Rakitića, Lovrena i društva, kako bi uhumanitarne svrhe odigrali teniski dvoboj. Na spektaklu na Šalati skupljat će se sredstva za izgradnju multifunkcionalnog sportskog igrališta u OŠ Tordinci u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Modrić, iako će se uskoro priključiti pripremama Vatrenih za dvoboj s Walesom 8. lipnja u sklopu kvalifikacija, pronašao je vremena da istrenira svoj servis-forhend za Šalatu. Kako to izgledate, pogledajte u videu koji je na svom Instagram profilu prenio Hrvatski teniski savez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hrvatski teniski savez (@hts_sluzbeni) on

 

(Foto: Instagra/screenshot)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka