vijest

0

Mlada nada definitivno odlazi iz Hajduka

23.06.2019 10:41 | Germanijak/I.G.

Došlo je vrijeme za rastanak.

Veličina slova A A A

Nogometaši Hajduka danas su otputovali na pripreme u Sloveniju. Tamo bi trebali biti 15 dana gdje će odratiti drugi dio priprema za novu sezonu, a trener Bilih, Siniša Oreščanin, na put u Mariborsko Pohorje poveo je 28 igrača.

Na tom popisu nisu Domagoj Bradarić i Josip Posavec koji su trenutno na Europskom prvenstvu U21 s Hrvatskom, a suigračima će se priključiti naknadno poslije Eura i odmora.

Međutim, ono što je okupiralo pozornost svih je činjenica da na popisu 28 igrača nema Ante Palaverse, mladog veznjaka koji je ove zime potpisao ugovor s Manchester Cityem te je ostao na Poljudu na posudbi u trajanju od godinu dana s mogućnošću produženja do ljeta 2020. godine.

Palaversa i City nisu bili zadovoljni njegovom minutažom kod Oreščanina na proljeće, a sve se više krenulo pisati o tome kako će ga Građani povući s posudbe i poslati u neki drugi klub na kaljenje. S obzirom da nije otišao na glavne pripreme s Hajdukom, što znači da više nije u planovima trenera Oreščanina, to će se definitivno i dogoditi.

Popis igrača na pripremama Hajduka:

Tomislav Duka, Borja López, Božo Mikulić, Hamza Barry, Darko Nejašmić, Ádám Gyurcsó, Mijo Caktaš, Michele Šego, Goran Blažević, Oleksandr Svatok, Josip Juranović, Dino Beširović, Ivan Delić, Dario Špikić, Jairo, Anthony Kalik, Stanko Jurić, Emir Sahiti, Lumbardh Dellova, Josip Bašić, Ardian Ismajli, Marin Ljubić, Mario Vušković, Francesco Tahiraj, Stipe Radić, Davor Matijaš, Tonio Teklić i Bassel Jradi.

(Foto: Pixsell)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka