vijest

0

Mitchell bi trebao povući SAD

12.09.2019 11:00 | Germanijak

U odsustvu igrača očekujemo više lopti za beka Utah Jazzera.

Veličina slova A A A

13:00 KOŠARKAŠKI TIP:  D. MITCHELL (Igrač će na utakmici postići više koševa od navedene margine 14,5, tip više, tečaj 1,85)

Od 13:00 sati na rasporedu je utakmica doigravanja za peto mjesto na Mundobasketu između Srbije i SAD-a.

Očekivalo se da ovaj dvoboj odlučuje o medaljama, mnogi su ga čak vidjeli i u finalu. Po svemu uoči prvenstva, Srbija je s Jokićem djelovala nezaustavljivo, dok su Amerikanci uvijek prvi favoriti, pa čak i u ovako osakaćenom sastavu.

Međutim, pokazalo se da ipak nisu toliko dominantni da mogu i doći praktički samo s jednom ili dvije prave zvijezde, a atletični Francuzi učinili su ono što su Turci propustili očajnim izvođenjem slobodnih bacanja.

Utješna nagrada zove se peto mjesto, a sumnjamo da će to ikoga od aktera s obje strane zadovoljiti.

U Srbiji vlada apsolutni šok i nevjerica nakon dva vezana poraza od Španjolske i Argentine, traže se uzroci i krivci za poraz, a u međuvremenu su im i Olimpijske igre pobjegle zbog poraza SAD-a od Francuske te će morati na kvalifikacijski turnir sljedeće godine.

Danas očekujemo neizvjestan dvoboj u kojem je teško prognozirati pobjednika pa ćemo se fokusirati na igrače.

Mitchell bi se u odsustvu Smarta i Tatuma trebao više družiti s loptom te smo mišljenja da bi danas on trebao biti ta lokomotiva koja će vući SAD te je naš prijedlog da će prebaciti zadanu marginu 14,5.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka