vijest

0

Mišković Rijeci posudio milijun i pol eura svoje love za isplatu plaća

29.03.2020 10:57 | Germanijak

Igračima i treneru ponudili su model rezanja plaća, ali Mišković kaže kako neće biti posljedica za one koji se ne slažu s rezovima.

Veličina slova A A A

I u hrvatskom nogometnom prvoligašu Rijeci će uskoro na snagu stupiti krizne koronamjere, a to znači da će radna zajednica i svi koji obavljaju „nenogometne djelatnosti“, ali i zaposleni u omladinskom pogonu, do daljnjega biti na plaći od 4000 kuna. S trenerom Simonom Rožmanom i igračima dogovoren je rez na trećinu plaće i tako će ostati do lipnja kad bi im na račun trebala sjesti druga trećina, bude li prijelazni rok kao dosadašnji.

Sportske pišu kako je sve osobno zajamčio predsjednik Damir Mišković koji je klubu posudio milijun i pol eura vlastite love jer nije stigla Cagliarijeva rata od prodaje Filipa Bradarića, a uložio je još tri milijuna eura za sanaciju kluba čiji je 70-postotni vlasnik.

„Ne želimo donositi odluku preko noći, svako nek se izjasni, poštovat ćemo svačiju odluku i neće biti posljedicaza one koji se ne slažu. Nikad nismo tražili nečiji oprost kad je novac u pitanju, naprotiv davali smo i više, ali situacija je doista kritična,“ rekao je Mišković u video poruci koju je poslao stožeru i igračima iz kućne karantene u Dubaiju.

(Foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka