vijest

0

Miljenik Mamića mlađeg se vraća u Dinamo? Modri se raspituju za bivšeg igrača

03.06.2020 14:26 | Germanijak

Njegov agent tvrdi kako ga stalno zivkaju iz Zagreba.

Veličina slova A A A

Dinamo, čini se, traga za još jednim iskusnijim stoperom kojeg bi priključio momčadi za sljedeću sezonu, a Modra struka navodno se raspituje za bivšeg stopera Lea Sigalija koji je dres hrvatskog prvaka nosio četiri godine.

Miljenik Zorana Mamića ima još godinu dana ugovora s argentinskim prvogliašem Racingom, a njegov agent Marcelo Carracedo tvrdi kako je često u kontaktu s novim/starim sportskim direktorom Dinama.

„Često me zovu iz Dinama i raspituju o njegovoj stiuaciji, osobito sad kad je liga u Argentini zaključena. Zasad je još igrač Racinga, važan je momčadi i sretan je ovdje, “ rekao je njegov zastupnik za Radio Del Plata.

Čini se kako ima taj odgovor zamemoriran u mobitelu, jer često ponavlja sličnu izjavu za tamošnje medije, naime u prosincu prošle godine rekao je za argentinski TYC Sports:

"Javili su nam se neki europski klubovi poput Dinama koje zanima Leonardo te svakodnevno osluškuju njegovu situaciju."

Argentinski 33-godišnji stoper ima ugovor s aktualnim klubom do kraja lipnja sljedeće godine i bio je jako dobar u Dinamu pod vodstvom Mamića mlađeg, koji bi njime, čini se popunio mjesto koje će svojim odlaskom ostaviti Kevin Teophile-Catherine, koji na koncu sezone odlazi po isteku ugovora.

 

(foto: Pixsell)

 

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka