vijest

0

Milanov promašaj sve bliže prelasku u redove rivala

17.05.2020 15:16 | Germanijak/I.G.

Rossoneri za taj novac planiraju uzeti Red Bullovu mladu nadu.

Veličina slova A A A

Otkako je stigao na San Siro na zimu prošle kalendarske godine, Lucas Paqueta nije pružio dvije dobre vezane predstave. Odšteta od 38 milijuna eura Flamengu definitivno se nije isplatila te Milan aktivno traži kupca za njegove usluge već nekoliko mjeseci. Bio je nadomak potpisu za PSG, spominjala se i posudba i otkup, ali taj posao je neslavno propao tik pred zaključenje.

Ipak, ovog ljeta, će 22-godišnji ofenzivac definitivno napustiti redove Rossonera, a zasad najaktiniji po tom pitanju su predstavnici kluba iz Firence.

Fiorentini će trebati ofenzivnih pojačanja za sljedeću sezonu jer osim Francka Riberya koji je, osim vremešnosti, pogođen i teškom ozljedom, dok je Federico Chiesa sve bliži odlasku. Talijanski novinari prenose kako će Viole predstaviti ponudu Milanu za brazilskog kreativca – dvogodišnja posudba s obaveznim otkupom.

Cijena se zasad ne spominje, ali Talijani tvrde kako je u igri za Paquetom još i Benfica koja smatra dati Florentina u zamjenu za Paquetu, ali i nadoplatu uz par milijuna eura. To Milanu ne odgovara, smatraju da Florentino ne vrijedi toliko, zbog čega je klub s Artemio Franchija zasad najbliži kandidati za osiguravanje usluga Milanove propale investicije.

Za novce od Paquete, Milan planira kupiti Dominika Szoboszlaija iz Red Bull Salzburga, a agent mađarskog tinejdžera otkrio je kako je njegov klijent najbliži dolasku u Serie A.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka