vijest

0

Messi odbio uzeti medalju: Copa America je namještena, ovo je sramota!

07.07.2019 10:06 | Germanijak

Skandal trese Copa Americu.

Veličina slova A A A

Argentina i Čile susreli su se u dvoboju za treće mjesto na Copa Americi, Gauči su nakon dva uzastopna poraza u finalima ovog natjecanja od tog suparnika konačno uspjeli slaviti te s 2:1 osvojili brončanu medalju. No, šou su ukrali kapetani reprezentacija, Gary Medel i Lionel Messi, koji su u 37. minuti zbog naguravanja dobili crvene kartone te su morali napustiti travnjak.

Messiju je to bio tek drugi crveni u reprezentativnoj karijeri, a nakon susreta sasuo je drvlje i kamenje na račun organizatora.

„Copa je namještena, Brazil uvijek mora osvojiti naslov,“ poludio je Messi koji je odbio uzeti medalju: „Ne želim biti dio ove prevare, nitko od nas to ne mora. Trudim se biti iskren i ako ću morati snositi posljedice zbog ovog što sam rekao, to više nema veze sa mnom. Mislim da je ovaj crveni kazna za sve što sam rekao nakon poraza od Brazila, sramota,“ dodao je.

Messi je nakon polufinalnog poraza od Brazila rekao kako im nisu dosuđena dva čista penala i začinio to podbadanjem na račun sudaca: –

„Valjda su se umorili od stalnog korištenja VAR-a pa ga danas nisu ni palili. Sviraju usrana igranja rukom, usrane penale i faulove, nama ništa. Nadam se da će nas CNMEBOL zaštiti, iako se ne nadam ničemu jer je pod kontrolom Brazilskog nogometnog saveza.“

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka