vijest

0

Messi isprozivan od strane brazilskog izbornika: On zloupotrebljava svoj ugled

08.07.2019 16:43 | Germanijak/V.R.

Ovogodišnja Copa biti će upamćena i po dosta ratovanja van terena.

Veličina slova A A A

Nakon što je Lionel Messi javno dao do znanja kako misli da je ovogodišnja Copa America namještena za Brazil da na posljetku slavi i uzme naslov, te nakon što je odbio primiti broncu nezadovoljan isključenjem u utakmici za treće mjesto, pojavile su se određene reakcije na njegovo ponašanje van terena.

Između ostalog i ono samog izbornika Brazilske reprezentacije, Titea.

“Upravo taj kojeg i ja sâm smatram nedodirljivim, venzemaljcem, bi trebao pokazati malo više poštovanja nakon što izgubi.”, rekao je brazilski stručnjak, koji je prvi trener u povijesti koji ima naslove Copa Americe, Copa Libertadoresa i Copa Sudamericane.

“Mi smo ti koji smo u nekoliko utakmica bili oštećeni od strane sudaca. Protiv Argentine smo igrali fer i pošteno cijelo vrijeme. Reći ću iskreno, on koristi svoj ugled kako bi vršio pritisak.”

 

 

No ustvrdio je nešto i u korist 32-godišnjeg genijalca:

“Nepravedno je isključen protiv Čileanaca. Medel je kriv za tu situaciju, Messi je trebao, u najgorem slučaju, dobiti žuti karton.”

Igrač turnira Dani Alves, osvojio je svoj 40. trofej, što je nezabilježeno do sada u bogatoj povijesti najpopularnijeg sporta na svijetu. Na temu Messija je izjavio:

“Namučili smo se za ovaj naslov. Ne slažem se s njegovim riječima. Razumijem da je uzrujan, ali jednostavno ne stoji da je Copa namještena za nas.”

U međuvremenu, čak su iz CONMEBOL-a stigli demantiji optužbi od strane argenitnskog kapetana.

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka