vijest

0

Mega potpisala ugovor s talentiranim 18-godišnjakom iz Srbije

08.04.2020 18:50 | Germanijak

Sjajan potez.

Veličina slova A A A

Iako je koronavirus zaustavio košarku u regiji, nije obustavio planiranje za budućnost, kada sve ovo prođe i konačno se vratimo uživanju u sportu pod obručima. Jedan od prvih klubova koji je počeo s konkretnim koracima je Mega Bemax, koja je sa mladim Mihailom Mušikićem potpisala višegodišnji ugovor.

Mušikić je dosad nastupao za juniore ove momčadi, te je potpisao prvi profesionalni ugovor. On je u Megu stigao sredinom 2017. godine, te je sa juniorima momčadi igrao na finalnom turniru juniorske Eurolige.

U kvalifikacijama juniorske Eurolige bilježio je 17.3 poena, te četiri skoka i četiri asistencije po utakmici. Zadovoljstvo ovim potpisom nisu skrivali ni klub ni igrač, a za kraj spomenimo kako se radi o jednom od najtalentiranijih srpskih igrača u 2002. godištu. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka