vijest

0

Mandžukić odlazi iz Katara u Tursku? Katastrofalan i skup eksperiment je zaključen

04.06.2020 11:20 | Germanijak

Katarski mediji raspisali su se o Mandžukiću.

Veličina slova A A A

Katarski mediji raspisali su se danas o ikoni hrvatskog nogometa Mariju Mandžukiću i tvrde kako se bliži kraj njegovoj kratkotrajnoj avanturi u Al Duhailu.

„Katastrofalan i skup eksperiment je zaključen – Mandžukić odlazi iz Al Duhaila nakon samo šest mjeseci,“ piše Al Kass Sport.

To su izgleda vijesti koje turski gigant Galatasaray želi čuti, a tamošnji mediji pišu kako je taj klub Mandžin prvi izbor, poželi li se vratiti u Europu.

„Mandžukić je sve iznenadio odlaskom u Katar nakon dugogodišnje europske karijere, ali tamo više nije sretan,“ piše turski Haberler i potpisuje talijanske medije.

Mandžukićeve usluge jako su tražene u tom dijelu svijeta, jer se i Bešiktaš navodno raspitivao za njegov angažman. Šef Galatasaraya Fatih Terim pak veliki je obožavatelj Mandžinog lika i djela i želio ga je angažirati 2017. godine kad je sjeo na klupu Galate, ali nije si ga mogao priuštiti.

Bivši hrvatski reprezentativac navodno se želi vratiti u Europu, jer mu nedostaju atmosfere na stadiona na Starom kontinentu. Otkrio je to nedavno njegov bivši suigrač Mehdi Benatija s kojim je dijelio svlačionicu Stare dame, a sad igraju zajedno u Al Duhail.

"Navijači su ga voljeli gdje god da je igrao, to ga je motiviralo i to mu jako nedostaje, često mi to priznaje u našim razgovorima. U Kataru toga nema i morate pronaći drugačiju motivaciju," objasnio je nekadašnji stoper Juvea.

(foto: Reuters)

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka