vijest

0

Mamiću u sustavu HNS-a stoji ugovor s Dinamom do 2023., javili su se iz kluba

09.07.2020 16:36 | Germanijak

U Dinamu su odmah reagirali na pomalo čudan podatak u HNS-ovom registru.

Veličina slova A A A

Zoran Mamić preuzeo je Dinamo nakon što je Igor Jovićević iznenada sporazumno napustio kormilo zagrebačkog kluba, nakon tek sedam utakmica.

On bi trebao voditi Dinamo u preostala tri kola, uključujući i derbi s Hajdukom, a s krajem sezone na klupu će gotovo sigurno zasjesti Matjaž Kek, poznato ime i ugledni trener na ovim prostorima s rezultatima iza sebe.

No u četvrtak su se pojavile informacije kako u sustavu Hrvatskog nogometnog saveta Comet stoji da su Dinamo i Zoran Mamić potpisali ugovor do 30. lipnja 2023., točnije na tri godine.

Ovim putem su se očitovali iz Dinama:

„Slijedom vašeg upita obavještavamo vas kako nije točna informacija da je sportski direktor Zoran Mamić potpisao novi ugovor s GNK Dinamom za posao glavnog trenera s rokom trajanja do 30. lipnja 2023.

Naime, gospodin Zoran Mamić ima potpisan ugovor s GNK Dinamo za posao sportskog direktora kluba, a slijedom odluke Uprave kluba da do kraja aktualne sezone bude trener prve momčadi, dana 7. srpnja 2020. zaključen je aneks ugovora o tome da će Zoran Mamić uz osnovni posao sportskog direktora obavljati i posao trenera prve momčadi u razdoblju od potpisivanja aneksa pa do završetka natjecanja u Prve HNL 2019/2020., odnosno do 30. srpnja 2020. godine.

Navedenu formalnu pretpostavku bilo je potrebno učiniti u svrhu ishođenja licence koja je obavezna za svakog glavnog trenera momčadi HNL-a.“

(foto: Pixsell)

 

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka