vijest

0

Maldini i Boban pripremaju najbolji posao ovog ljeta

23.06.2019 09:35 | Germanijak

Ovo bi bila prava poslastica za navijače Milana.

Veličina slova A A A

Protekli tjedan, novi čelnici Milana zaduženi za sportsku politiku – Paolo Maldini i Zvonimir Boban – proveli su u Madridu kako bi otvorili pregovore s predsjednikom Real Madrida, Florentinom Perezom,oko određenih igrača koji nisu u glavnim planovima na Santiago Bernabeuu. Nekoliko imena se provuklo kroz razgovor, a riječ je uglavnom o mlađim nogometašima.

Milan je izrazio veliku želju dovesti Danija Ceballosa koji, kao i prije dvije godine u Poljskoj, trenutno oduševljava igrama za mladu reprezentaciju Španjolske u Italiji. Međutim, pitanje je koliko će im uspjeti poći za rukom dovođenje mladog Ceballosa, ali zato se jedan transfer u tišini kuha, a koji bismo slobodno mogli prozvati najboljim poslom ovog ljeta.

Paolo Maldini otvorio je sastanak na temu 'Kakvi ste za puštanje Viniciusa u Milan?' Prema napisima brojnih talijanskih medija, poput La Repubblice i Gazzette dello Sport, koje pišu kako je dvojac Rossonera zaintrigiran dovođenjem 18-godišnjeg Brazilca, koji je već minule sezone pokazao da može igrati na visokoj razini. Ipak, trener Zinedine Zidane smatra kako nije na najvišoj razini te bi mu dobro došla posudba u neki jači klub da se nastavi razvijati, ali ne da im bude izravna konkurencija. Valladolid se prethodno raspitivao za njegove usluge, ali Francuz bi ga vjerojatno radije vidio u Italiji protiv Milana s kojima sigurno ne mogu igrati u Europi.

Ipak, velika prepreka u ovom poslu bit će Florentino Perez. 'El Presidente' je opčinjen igrom mladog Brazilca i apsolutno se protivi ideji posudbe Viniciusa na San Siro, a o prodaji nema niti teoretske rasprave, ni kod Pereza ni kod Zidanea.

Vinicius bi zaokružio ubitačan mladi trio sa Paquetom i Piatekom, pa makar i na sezonu ili dvije koliko bi došao na posudbu. Očekuje se da Rossoneri uskoro pošalju i službenu ponudu za Viniciusa, a tek treba vidjeti hoće li uspjeti smekšati predsjednika Kraljevskog kluba. Od Zidaneae već imaju zeleno svjetlo…

 

 

 

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka