vijest

0

Luka Modrić: Totalno smo se raspali

12.09.2018 08:30 | Germanijak/D.V.

Kolektivno smo podbacili, a to je nedopustivo.

Veličina slova A A A

Nakon rezutatski najvećeg poraza u povijesti hrvatske reprezentacije, igrači su nevoljko dolazili pred novinare, a jedan od onih koji je prokomentirao težak poraz bio je kapetan Luka Modrić:

„Jako težak poraz. U utakmicu smo ušli u prvih 20 minuta jako dobro, imali smo dvije-tri, ajmo reći, čiste šanse. Nismo zabili, a nakon što smo primili prvi gol, a pogotovo drugi, totalno smo se raspali, počeli smo igrači svatko za sebe, ne pomagati jedan drugome, stajati daleko od igrača, a protiv ovakve ekipe to ubojstvo."

Španjolska je u 33. minuti pobjegla na 2-0, a tada je već postalo jasno da prva utakmica Hrvatske u Ligi nacija neće završiti kako smo se nadali:

"Na kraje je rezultat još, što je žalosno, dobar, ali trebamo izvući pouke iz ovoga. Ako nismo na sto posto, ako pristup nije u svakoj utakmici kao što je bio na Svjetskom prvenstvu, teško možemo igrati protiv bilo kakve ekipe, a pogotovo protiv Španjolske“

Luka smatra da se ne treba žaliti, već okrenuti budućim utakmicama: 

„Ako iz ovoga izvučemo pouku za ubuduće bit će dobro, a ja vjerujem da hoćemo. Što je tu je, trebamo gledati prema naprijed. Najlakše bi bilo kritizirati i reći da sve ne valja. Ne bih to htio, ali moram naglasiti da pristup u svakoj utakmici mora biti bitno drukčiji"

Protivnik poput Španjolske ne dozvoljava prazan hod i podbačaj kakav se sinoć dogodio:

„Znali smo da su dobra ekipa, da igraju nogomet kakav su prikazali večeras. Protiv ovakve ekipe moraš biti kompaktan, moraš trčati, moraš se boriti, a mi smo u ovom trenutku još daleko od naše najbolje forme. Dopustili smo im da lako igraju, što su oni kažnjavali. Nedostaju nam i neki igrači što je također jako bitno jer mi smo ekipa koja nema toliko igrača kao što oni imaju. Kolektivno smo podbacili, a Španjolska je odigrala jako dobro i kaznila nas jer smo previše dopustili."

(foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka