vijest

0

LUDI LISTIĆ: Tri puta gužvao pa vadio listić iz smeća, ali na kraju uhvatio dobitak

06.11.2019 13:00 | Germanijak

Kakav sretnik.

Veličina slova A A A

Igrač Germania Sport kladionice imao je ludi utorak. Ludi, naravno, jer mu je prošao ludi listić na kojemu je odigrao šest parova. Odigrao je u fiksu jedinice na Valenciju, Lyon, dvice na Raja Casablancu i Libertad, a prava drama u Londonu između Chelseaja i Ajaxa, te ona u Dortmundu gdje je Inter izgubio nakon preokreta, donijeli su mu dobitak.

Igrao je 'iks u šišku' Chelseaja i Ajaxa, a vjerojatno je ovaj Makaranin već zgužvao svoj listić u 55. minuti, kada su Nizozemci zabili za 4-1. Međutim, brzo potom u istom napadu gosti zarađuju čak dva crvena kartona, a Bluesi zabijaju tri gola za izjednačenje 4-4.

Vjerojatno je tada krenuo tražiti svoj listić po kanti za smeće, a nakon što ga je našao, vjerojatno mu je ponovno prošlo kroz glavu da ga baci – Chelsea je zabio za vodstvo 5.-4, ali srećom po njega, VAR je odlučio da se gol mora poništiti. Utakmica je završila neriješeno, ali još jednu dramu naš igrač morao je proživjeti istovremeno.

Borussia Dortmund je gubila 2-0 od Intera, ali preokretom u drugom poluvremenu donijeli su sebi tri boda i našem igraču dobitak od 7.347 kuna, a Germania mu je dala bonus unutar tog dobitka u iznosu od 214. kuna.

Ovo je prava sreća, ali i njuh za dobre kvote!

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka