vijest

0

LUDI LISTIĆ: Promašio jedan par za 150 tisuća kuna

10.08.2019 14:31 | Germanijak/I.M.

Kako je ovo blizu bilo..

Veličina slova A A A

Ludi listić možete pogledati i OVDJE

Nevjerojatan listić odigrao je naš igrač u Bošnjacima, gdje se odvijala prava drama. Ulog je bio 50 kuna, parova 10, sistem 8+9+10/10. Tečajevi respektabilni, svega je tu bilo, ali najčešće se išlo preko 2.0 i 3.0 s tečajevima. Pogodio je devet parova, što mu je donijelo 19.722,07 kuna, od čega je 1.404,11 kuna bonusa kojeg dijeli samo Germania Sport kladionica. 

No, da je pogodio i deseti par, dobitak bi bio nevjerojatnih 150 tisuća kuna, a od toga ga je dijelilo jako malo. Na meču Ajaccio - Caen tipovao je na X, završilo je 2:1 za goste, no domaćini su posljednjih pola sata utakmice hvatali izjednačujući pogodak i to sa igračem više. U potpunosti su dominirali i gosti u drugih 45 minuta nisu imali nijedan udarac općenito, a kamoli u okvir. Bila je to prava opsada gola Caena, ali Ajaccio nije uspio zabiti za remi i time je igrač u Bošnjacima ostao bez senzacionalnog dobitka. 

Ipak, vjerujemo da je zadovoljan i sa dobivenim iznosom gdje se pokazalo kako je sistem ponekad vrlo mudra odluka. Čestitke na sjajnom listiću i nadamo se ponovnom igranju u Germania Sport kladionici!

(foto: Germania web)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka