vijest

0

LUDI LISTIĆ: Promašeni penal za pogođeni tečaj 7,55, pali i oni s 4,70 ili 3,40 - sve za 187 tisuća kuna

09.01.2019 10:17 | Germanijak

Lijep početak dana za našeg igrača iz Vodica.

Veličina slova A A A

(Listić možete pogledati i OVDJE.)

Stavljate 'ikseve' na listić? Bez kombinatora, odnosno sistemskog listića? Onda se za vas može reći da ste hrabar igrač ili da biste željeli s malo uloga doći do velikog dobitka. A upravo to je uspjelo igraču Germania Sport kladionice iz Vodica.

On je jučer uplatio 20 kuna na sedam nogometnih parova te na 'običnom' listiću odigrao ishode utakmica. Četiri 'jedinice', jedna 'dvica' i dva 'iksa'. To se pokazalo dobitnom kombinacijom koja mu je donijela dobitak od 93.627 kuna.

Koliko je ovaj listić sjajan govori i podatak da je na njemu samo jedan pojedinačni tečaj bio manji od 2,00 – i to onaj iz prve utakmice dana, između Gencerbirligija i MTK. Sve ostalo su bili 'mašala' tečajevi.

Recimo, prošlo je 7,55 na pobjedu Strasbourga u gostima kod Lyona u francuskom kupu, a to se možda ne bi dogodilo da je Fekir u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena bio precizan s bijele točke. No, jedanaesterac nije iskorišten, ostalo je 1:0 za Strasbourg, koliko je bilo prije njega, a iako je Lyon kasnije izjednačio, Kone je u 52. minuti donio traženu 'dvicu'.

Ili pobjeda Sportinga iz Gijona u španjolskom Kupu kralja protiv Valencije. Tečaj je bio 4,70, a 'jedinica' je došla u 79. minuti nakon gola Blackmana.

I tako bi se mogla ispričati lijepa priča za svaku od odigranih utakmica, ali epilog bi bio isti – sve je prošlo te se uloženih 20 kuna pretvorilo u lijepih 93.627 kuna od čega je bonus Germania Sport kladionice 5.299 kuna.

No, to nije bilo dovoljno našem igraču. On je svoj listić 'poduplao', odnosno odigrao dva ista pa se i zarada udvostručila tako da je ostvareni dobitak bio 187.255,56 kuna.

(Screenshot: Germania Sport)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka