vijest

0

LUDI LISTIĆ: Našem igraču donio dobitak u posljednjoj minuti, a njemu provalili u stan

06.11.2019 15:19 | Germanijak

Kodno ime: broj golova jedne momčadi.

Veličina slova A A A

Sinoćnja golijada u Ligi prvaka pomogla je nekolicina igrača Germania Sport kladionice. Jedan ludi listić uplaćen preko naših web stranica bio je skroman, ali efektivan. Odigrao je naš igrač samo četiri para, ali tečajevi su bili u rasponu od 3,10 najmanjego do najvećeg 4,80.

Odigrao je da će Valencia, Lyon, Chelsea i Borussia Dortmund postići minimalno tri gola na utakmici. Za Borussiju je morao strepiti do posljednjih desetak minuta susreta, kada je Hakimi zabio gol. Tada je zaokružio prvi par, a drugi je zaokružio golom Jorginha iz drugog penala u večeri. Ostala su mu potom još samo dva para – Valencia i Lyon.

Šišmiši su isto pred kraj utakmice u posljednjih desetak minuta stigli do gola, a za prolaz listića trebao mu je treći gol Lyona protiv Benfice. Dugo je stajao rezultat 2-1 na semaforu, a potom se u 89. minuti utakmice ukazao Betrand Traore.

 Međutim, dok je našem igraču donio sreću, sebi je 'donio nesreću'. Naime, za vrijeme utakmice u kojoj je zabio za 3-1, Traoreu je maskirana osoba provalila u dom kako bi ga opljačkala. Srećom po njega, provalnik je neuspješno pokušao otvoriti sef, a nakon što se alarm oglasio, on je bio primoran pobjeći.

Tako je sinoćnja večer 'u devedesetoj minuti' dobro završila i za igrača Germania Sport kladionice i Lyona.

(Foto: Reuters)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka