vijest

0

LUDI LISTIĆ, 69.181 kuna: Kakav kraj godine! Germanija sretnika nagradila bonusom od 24.000 kuna!

01.01.2017 12:25 | Germanijak

Nevjerojatan ludi listić, najluđi u protekloj godini uplaćen je na samom kraju 2016. godine!

Veličina slova A A A

(Cijeli ludi listić možete pogledati OVDJE)

Čudesan listić odigrao je sretni igrač Germania Sport kladionice u našoj poslovnici Klana 2 dan prije Stare godine. Odabrao je čak 23 para na svom dugačkom nogometnom listiću, kojeg je začinio samo s jednom košarkaškom utakmicom, euroligaškim okršajem Barcelone i Darussafake.

Na listiću je šarao Premiership, Championship, portugalsku drugu ligu i tamošnji Liga kup, talijansku drugu i treću ligu, englesku treću ligu, škotski Premiership.

Sve je prošlo, s time da treba reći da je utakmica Readinga i Fulhama prekinuta zbog magle u drugom poluvremenu, a susret Brightona i Cardiff Cityja nije odigran, također zbog jake magle.

Sretnom igraču će 2016. godina sigurno ostati u prelijepom sjećanju jer na odabrane parove uložio samo dvije kune i vjerojatno nije mogao niti sanjati da će mu listić uspješno proći. I prošao je i njegovoj sreći nema kraja. Treba reći da je tečaj bio čudesan: 31.569,96 i dobitak je na ulog od samo dvije kune iznosio ludih 69.181,24 kune, ali najviše zahvaljujući nevjerojatnom bonusu koji daruje Germania Sport kladionica. Bonus na isplatu je iznosio ludih 40 posto! U prijevodu čak 23.993,17 kuna! Nevjerojatno! Sve čestitke sretnom igraču od srca!

(Foto: Screenshot Germania Sport)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka