vijest

0

LUDI LISTIĆ, 6.455 kuna: Igra na raspon zbroja golova donijela sjajan Mega bonus od 150 posto!

12.09.2017 08:59 | Germanijak

Posebne Germania igre donijele mnogo sreće našem igraču!

Veličina slova A A A

(Ludi listić možete pogledati i OVDJE)

Igrač Germania Sport kladionice je u poslovnici na zagrebačkoj Ferenčici odigrao ludi nogometni listić sa čak 15 utakmica. Na 14 njih je odigrao posebnu Germania igru - raspon zbroja golova, a u jednoj se odlučio za kombinaciju dvoznaka i više golova na utakmici. I sve je prošlo!

Sretni igrač je na svom listiću gađao dvoznak 1X i da će pasti najmanje dva gola u okršaju turskog prvenstva između Kasimpasa i Malatyaspora. Domaćin je slavio sa 3:2. Mudro je odabrao i da će od 1 do 3 gola pasti u utakmicama izraelske prve i druge lige, južnoafričke Premier League, finskom, portugalskom i bugarskom prvenstvu, tako je i bilo! Na svim utakmicama smo vidjeli po tri komada, osim u dvoboju Septemvri Sofia - Etar u kojem su pala dva gola. Susret je završio 1:1.

U ostalim odabranim okršajima na ovom ludom listiću naš je igrač odlučio gađati raspon zbroja golova od dva do četiri. Dvoboj između Torpedo Zhodina i Naftana u Bjelorusiji završio je 1:1, Ried je sa 3:0 slavio kod Wr.Neustadta u austrijskom prvenstvu, a u Švedskoj je Djurgarden sa 3:1 svladao Goteborg. Dva gola pala su u utakmici između Trelleborgsa i GAIS-a u drugoj švedskoj ligi, a nije razočarao niti Bilićev West Ham, koji je zabio dva gola Huddersfieldu, taman koliko je trebalo. Cittadella i Perugia su u drugoj talijanskoj ligi podijelile bodove odigravši 1:1, a Las Palmas je sa 3:1 nadigrao Malagu u Primeri.

Tako je prošlo svih 15 utakmica na ovom ludom listiću, koji je nosio ukupni tečaj 150,96. Sretni igrač je uplatio ulog od samo 20 kuna i uz ludi Mega bonus Germania Sport kladionice od čak 150 posto, odnosno 4.302,35 kuna, pripao mu je ukupni dobitak od 6.455,42 kune. Čestitke!

(Foto: Screenshot Germania Sport)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka