vijest

0

LUDI LISTIĆ, 5.017 kuna: Nije im vjerovao! Vatreni mu odnijeli dobitak od 70.000 kuna!

10.10.2017 11:00 | Germanijak

Samo jedan promašeni par na ludom listiću!

Veličina slova A A A

(Ludi listić možete pogledati i OVDJE)

Igrač Germania Sport kladionice u Strožancu je složio odličan nogometni listić s osam utakmica europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i zabilježio samo jedan promašaj. Odigrao je na neriješeni ishod između Ukrajine i Hrvatske i tu je promašio, budući da su naši nogometaši slavili sa 2:0 u Kijevu. Da je utakmica završila iksom, dobitak bi mu bio 70.000 kuna! Ovako se zahvaljujući odigranom sistemskom listiću, morao zadovoljiti dobitkom od 5.017,33 kune.

Na ostalim parovima, birao je specijalne Germania igre. Tako je u dvoboju između Makedonije i Lihtenštajna 'gađao' da će Makedonija doći do pobjede bez primljenog gola. Birao je igru na zbroj žutih kartona u susretu između Izraela i Španjolske te Srbije i Gruzije, da će Italija pobijediti Albaniju, ali da neće pasti više od dva gola, kao i da će Island svladati Kosovo, uz zbroj golova na utakmici 2 ili 3. Vidjeli smo dva.

U okršaju između Finske i Turske prošla je igra da će oba tima dati gol i da će pasti minimalno tri gola na utakmici. Dvoboj je završio 2:2. I za kraj, na Wales - Irska je gađao neriješeni ishod na poluvremenu ili na kraju. Nakon prvih 45 minuta igre, rezultat je bio 0:0.

Sedam od osam parova je prošlo i zahvaljujući odigranom sistemu 7 od 8, uz ulog od 200 kuna i bonus od 724,40 kuna od strane Germania Sport kladionice, dobitak mu je iznosio 5.017,33 kune. Čestitke!

(Foto: Screenshot Germania Sport)

ostale vijesti

najnovije vijesti

najviše komentara

najčitanije vijesti

ili
Zaboravljena lozinka